Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Λειτουργικά και υψηλής εξοικονόμησης ψυγεία στην IFA 2015 από την LG

Στην φετινή IFA 2015 στο Βερολίνο, η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πιο πρόσφατη σειρά των προηγμένων ψυγείων της, η οποία σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες των ευρωπαίων καταναλωτών. Τα ενεργειακά αποδοτικά ψυγεία της εταιρείας προσφέρουν άνεση με ενισχυμένα χαρακτηριστικά, όπως το σύστημα Dual Door-in-Door™ το οποίο διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό και βοηθά στην οργάνωση του περιεχομένου του ψυγείου. Η νέα σειρά με τεχνολογία αιχμής έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των οικολογικά ευσυνείδητων ευρωπαίων καταναλωτών που αναζητούν άνεση και ευκολία στην κουζίνα.

Γραμμικός συμπιεστής Inverter (Inverter Linear Compressor) για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG είναι κορυφαίοι σε απόδοση στον κλάδο, με τεχνολογία Total No Frost και ενεργειακή κλάση Α+++-20% που γίνεται εφικτή χάρη στον  Γραμμικό Συμπιεστή Inverter του ψυγείου. Αυτός ο προηγμένος συμπιεστής χρησιμοποιεί έμβολο που εκτελεί ευθεία κίνηση, αντί για την παλινδρομική κίνηση του συμβατικου συμπιεστή, με αποτέλεσμα λιγότερες εσωτερικές τριβές, μεγαλύτερη αξιοπιστία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερο θόρυβο. Σε δοκιμές που έγιναν από την VDE, τα ψυγεία της LG που διαθέτουν Γραμμικό συμπιεστή Inverter είναι περίπου 32 τοις εκατό περισσότερο ενεργειακά αποδοτικά[1] και μέχρι 25 τοις εκατό αθόρυβα[2] από τα αντίστοιχα που δεν έχουν συμπιεστή Inverter. Η ανθεκτικότητα του συμπιεστή υπογραμμίζεται και από την 10-ετή εγγύηση που προσφέρει η LG για την καλή λειτουργία του.

Εξαιρετική άνεση με διπλή καινοτομία Door-in-Door

Η LG κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη με την πρωτοποριακή τεχνολογία Door-in-Door, προσφέροντας στα μέλη της οικογένειας γρήγορη πρόσβαση στα πιο δημοφιλή είδη διατροφής. Η LG κάνει ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας άλλο ένα τμήμα στην καινοτομία Door-in-Door, διπλασιάζοντας έτσι την άνεση. Το δεξί τμήμα είναι προσβάσιμo από το εξωτερικό του ψυγείου με το πάτημα ενός κουμπιού, καθιστώντας το ιδανικό για τρόφιμα που καταναλώνονται πιο συχνά από τα μέλη της οικογένειας, όπως σνακ και αναψυκτικά. Το αριστερό τμήμα του Door-in-Door ανοίγει με ένα κρυφό χερούλι με εύκολο άνοιγμα (Hidden Easy Open Handle) που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πόρτας και είναι ιδανικό για την αποθήκευση βασικών τροφών όπως λαχανικά, καρυκεύματα και σάλτσες. Και τα δύο τμήματα του Door-in-Door είναι εξοπλισμένα με φορητά καλάθια, επιτρέποντας στους χρήστες να ρυθμίσουν εύκολα το ύψος των εσωτερικών τμημάτων όπως τους βολεύει.

Ο σχεδιασμός του ψυγείου Door-in-Door βοηθά στη μείωση της απώλειας του ψυχρού αέρα έως 47 τοις εκατό[3]. Με την προσθήκη ενός δεύτερου τμήματος Door-in-Door, η απώλεια του κρύου αέρα μειώνεται ακόμα περισσότερο.

Έξυπνη οργάνωση για Έξυπνη αποθήκευση

Χάρη στη διπλή καινοτομία Door-in-Door, τα τρόφιμα μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα στο ρυθμιζόμενο τμήμα, βελτιώνοντας την οργάνωση. Επιπλέον, το πάχος των εξωτερικών πλευρών στα ψυγεία πολλαπλών πορτών έχει μειωθεί, επιτρέποντας ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Τέλος, το κεντρικό χώρισμα που συναντάται στα περισσότερα ψυγεία με 2 πόρτες έχει εξαλειφθεί, απελευθερώνοντας ακόμα περισσότερο λειτουργικό χώρο.

Φρέσκα τρόφιμα με Τεχνολογία No Frost

Η LG διατηρεί ηγετική θέση στην τεχνολογία ‘Total No Frost’, ένα βασικό χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται σε όλα τα ψυγεία της που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Η τεχνολογία ‘Total No Frost’ δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον αποθήκευσης τροφίμων μέσω της χρήσης ενός ανεμιστήρα για ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το χώρο, ενώ η τεχνολογία ‘Multi Air Flow’ επιτυγχάνει επίσης την ομοιόμορφη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα μοντέλα ψυγείων LG διαθέτουν επίσης και το μοναδικό σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα ‘Pure N Fresh’, μέσω του οποίου ο καθαρός αέρας κυκλοφορεί μέσα από κανάλια, απομακρύνοντας τις οσμές και διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο διάστημα.

Άνεση και εύχρηστη Smart τεχνολογία

Η τεχνολογία ‘LG Smart Diagnosis™’, που έχει ενσωματωθεί σε αρκετά μοντέλα ψυγεioκαταψυκτών, επιτρέπει στους τεχνικούς του κέντρου εξυπηρέτησης την ταχεία διάγνωση τυχόν προβλημάτων, χωρίς να χρειάζεται να εξετάσουν τη συσκευή από κοντά. Τέλος, χάρη στη τεχνολογία ‘Moist Balance Crisper’, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται καλύτερα, αφού επιτυγχάνεται η ιδανική ισορροπία της υγρασίας του ψυγείου.

Ο βραβευμένος σχεδιασμός του ψυγειοκαταψύκτη Glass Bottom-Freezer

Ο premium ψυγειοκαταψύκτης της LG, που διαθέτει κατάψυξη με περίγραμμα από γυαλί, έλαβε βραβείο ‘2014 Red Dot Design Award’, για το συνδυασμό υψηλής αισθητικής και χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την αποδοτικότητά του. Το εξωτερικό περίγραμμα από γυαλί του εξαιρετικού premium μοντέλου διαθέτει μία εύχρηστη οθόνη και ένα όμορφο ράφι από χρώμιο για το κρασί. Ο μοντέρνος σχεδιασμός υψηλής αισθητικής του, καθιστά τον ψυγειοκαταψύκτη της LG ιδανική προσθήκη για κάθε κουζίνα.

«Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες της LG έχουν σχεδιαστεί αντανακλώντας τον σεβασμό των Ευρωπαίων καταναλωτών για το περιβάλλον και τις προτιμήσεις τους για λύσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στο σπίτι», δήλωσε ο Jo Seong-jin, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Καθημερινά αγωνιζόμαστε για να αναπτύξουμε νέες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που θα προσφέρουν άνεση, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των χρηστών μας, και αυτό τελικά μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ηγετική θέση στην αγορά των premium ψυγείων».

Οι επισκέπτες στην IFA μπορούν να δουν από κοντά τις νέες οικιακές συσκευές της LG στο περίπτερό της, στην Αίθουσα 18 του εκθεσιακού κέντρου ‘Messe Berlin’ από τις 4 εώς και τις 9 Σεπτεμβρίου. 

Βασικά χαρακτηριστικά νέων ψυγειοκαταψυκτών LG:

High Energy Efficiency Bottom-Freezer (μοντέλο GBB530NSCQE)

Ÿ   Inverter Linear Compressor

Ÿ   Energy Grade A+++ -20%

Ÿ   Total No Frost

Ÿ   Multi Air Flow

Ÿ   Smart Diagnosis™

Ÿ   Fresh 0 Zone

Ÿ   Moist Balance Crisper™

Ÿ   Αναδιπλούμενο ράφι

Ÿ   Θήκη για κρασί

Ÿ   Φψτισμός LED

Ÿ   Zero Clearance

Ÿ   Εύκολο άνοιγμα

Ÿ   10-ετής εγγύηση συμπιεστή (Inverter Linear Compressor) 

Premium Contour Glass Bottom-Freezer (μοντέλο GBB930LBQFT)

Ÿ   Inverter Linear Compressor

Ÿ   Premium Contour Glass Door

Ÿ   Energy Grade A+++

Ÿ   Total No Frost

Ÿ   Multi Air Flow

Ÿ   Smart Diagnosis™

Ÿ   Optimal Temperature Zone

Ÿ   Moist Balance Crisper™

Ÿ   Αναδιπλούμενο ράφι

Ÿ   Θήκη για κρασί

Ÿ   Φψτισμός LED

Ÿ   Εύκολο άνοιγμα με χερούλι Pocket και φωτισμό

Ÿ   10-ετής εγγύηση συμπιεστή (Inverter Linear Compressor) 

Dual Door-in-Door™ (μοντέλο GMD916LBHZ)

Ÿ   Inverter Linear Compressor

Ÿ   Dual Door-in-Door™

Ÿ   Contour Glass Door

Ÿ   Energy Grade A++

Ÿ   Total No Frost

Ÿ   Multi Air Flow

Ÿ   Smart Diagnosis™

Ÿ   Pure N Fresh

Ÿ   Αναδιπλούμενο ράφι

Ÿ   Tilting Fresh Basket

Ÿ   Extra Duo Space

Ÿ   Φωτισμός LED

Ÿ   10-ετής εγγύηση συμπιεστή (Inverter Linear Compressor)            

Luxurious Modern Style Multi-Door (μοντέλο GMJ916DNHZ)

Ÿ   Inverter Linear Compressor

Ÿ   Door-in-Door™

Ÿ   Contour Metal Door

Ÿ   Energy Grade A++

Ÿ   Total No Frost

Ÿ   Multi Air Flow

Ÿ   Smart Diagnosis™

Ÿ   Pure N Fresh

Ÿ   Αναδιπλούμενο ράφι

Ÿ   Extra Duo Space

Ÿ   Slim in-Door Ice and Water Dispenser

Ÿ   Φωτισμός LED

10-ετής εγγύηση συμπιεστή (Inverter Linear Compressor)