Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H LG προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας για τους κατόχους των LG smartphones

Ανταποκρινόμενη στην ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας, η LG Electronics (LG) προσφέρει μια νέα υπηρεσία μουσικής υψηλής ευκρίνειας Hi-Fi (High-Fidelity) για όλους τους κατόχους των premium LG smartphones της. Ξεκινώντας από αυτό το μήνα, η νέα υπηρεσία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσω της εφαρμογής ‘LG SmartWorld’ σε ορισμένες συσκευές LG, αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lgworld.com, σε περίπου 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, της Κίνας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ρωσίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η μουσική Hi-Fi προσφέρει ποιότητα ήχου audio πολύ κοντινή στον αυθεντική ηχογράφηση, με αναπαραγωγή της τάξης των 24bit/192kHz, δηλαδή περίπου έξι φορές πιο πλούσιο και πιο καθαρό ήχο από την ποιότητα αναπαραγωγής του από ένα συνηθισμένο CD (16bit/44.1kHz). Οι δικαιούχοι χρήστες της προσφοράς, θα έχουν τη δυνατότητα να ‘κατεβάζουν’ δωρεάν δύο κομμάτια Hi-Fi ανά μήνα, και την επιλογή να αγοράζουν τραγούδια με πενήντα τοις εκατό έκπτωση επί της αρχικής τους τιμής. Οι χρήστες θα μπορούν λοιπόν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους Hi-Fi μουσική όπου κι αν βρίσκονται, με ένα LG smartphone με δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου 24bit, όπως οι συσκευές LG G4, LG G3, LG G2 και LG G Flex 2.

«Η νέα υπηρεσία μας για λήψη Hi-Fi μουσικής, αντικατοπτρίζει την συνεχόμενη δέσμευση της LG να προσφέρει στους πιστούς της πελάτες ακόμα περισσότερα προνόμια», δήλωσε ο  Chris Yie, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος Marketing Communications της LG Mobile Communications Company. «Η μουσική MP3 είναι απόλυτα καλή σε ποιότητα για τους περισσότερους, ωστόσο οι χρήστες των LG smartphones με δυνατότητα Hi-Fi μπορούν τώρα να αποκτήσουν πρόσβαση και να απολαύσουν ένα ακόμα πιο πλούσιο μουσικό περιβάλλον».