Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Χτίζοντας επιτυχίες στην Ευρώπη για ανερχόμενες Ελληνικές startup - στις 22 Μαϊου στην Αθήνα

Με τίτλο «Building European Success Stories for Rising Greek Startups» πραγματοποιείται στις 22 Μαίου η πρώτη συνδιοργάνωση μεταξύ Metavallon και Trento RISE του ιταλικού οργανισμού που προωθεί την καινοτομία και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των Ευρωπαίων.

Στην εν λόγω διοργάνωση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας στο πλαίσιο της ευρύτερης Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας EIT ICT Labs (του Eυρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας), τα ελληνικά startups θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο η Ευρώπη προωθεί την επιχειρηματική δραστηριότητα που στοχεύει στην καινοτομία και για το πώς θα μπορέσουν να ωφεληθούν .

Πρόκληση για τα ελληνικά startups η γνωριμία με Ευρωπαίους ειδικούς
 
Οι ελληνικές τεχνολογικές (ΙCT) startups που θα λάβουν μέρος στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να:
 
• Παρουσιάσουν τη δουλειά τους (pitch) μπροστά σε ελληνικό και διεθνές κοινό από έμπειρους επιχειρηματίες και ειδικούς από τους οποίους θα λάβουν αναλυτικό feedback. Επιπροσθέτως, θα τους δοθεί και η ευκαιρία για εξατομικευμένα Skype calls με τον Fabio Carati, Strategic Business Developer των ΕΙΤ ICT Labs.
• EΙναι υποψήφιες συγκεντρώνοντας extra πόντους για να ταξιδέψουν τον Ιούνιο στο Trento της Ιταλίας (στο startup accelerator TechPeaks-The People Accelerator ), προκειμένου να πάρουν μέρος σε μια μοναδική επιμορφωτική εμπειρία με αντικείμενο την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και με σημαντικές δυνατότητες δικτύωσης με ευρωπαίους ιδρυτές startups.
• Μάθουν αναλυτικά για τις δυνατότητες που τους δίνονται μέσα από το πρόγραμμα EIT ICT Labs να διακριθούν αναπτύσσοντας συγκεκριμένη επιχειρηματική προσέγγιση με έμφαση στην καινοτομία και στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των ευρωπαίων.
 
Σημειώνουμε επίσης ότι τα startups που θα επιλεχθούν να ταξιδέψουν στο Trento θα θέσουν άμεσα και υποψηφιότητα για συμμετοχή και σε ένα ειδικό βραβείο ύψους 70.000 ευρώ που δίδεται στο πλαίσιο των EIT ICT Labs!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου σε χώρο που παραχωρεί ευγενικά το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της Metavallon.
 
Εγγραφείτε τώρα και μέχρι τις 21 Μαίου για να συμμετάσχετε!