Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Ο κόσμος των tablets για αρχάριους από τα Public με την υποστήριξη της Lenovo και του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

Τα Public www.public.gr/ blog.public.gr σε συνεργασία με ομάδα καθηγητών και σπoυδαστών του τομέα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια στα tablet της Lenovo σε αρχάριους και μη εξοικειωμένους με την τεχνολογία χρήστες. Τα σεμινάρια διάρκειας τριών μηνών ξεκινούν το Μάρτιο και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος στον 5ο όροφο.

Τα πρωτότυπα σεμινάρια έχουν ως στόχο την εξοικείωση των αρχάριων με τις βασικές λειτουργίες των tablet, τη χρησιμότητα των εφαρμογών και τρόπους εγκατάστασής τους, την πλοήγηση στο internet και τη χρήση e-mail. Με τη βοήθεια των tablets της Lenovo θα μπορεί κανείς να μάθει όλα τα βήματα, από το απλό άνοιγμα και φόρτιση του tablet, μέχρι και δημιουργία λογαριασμών στα social media, την πληρωμή λογαριασμών και την κατάθεση φορολογικής δήλωσης μέσω internet, on-line αγορές και βιντεοκλήσεις.

Στόχος των Public είναι να μυήσει τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας στην τεχνολογία δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν την καθημερινότητά τους. Για το λόγο αυτό επιστράτευσαν τις εξειδικευμένες γνώσεις ομάδας σπουδαστών και καθηγητών Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και την τεχνολογία των Lenovo tablets.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και η είσοδος είναι ελεύθερη. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 8181542. Περισσότερες πληροφορίες στο http://blog.public.gr/.

Αν πιστεύεις ότι η τεχνολογία δεν είναι μόνο για τους νέους, έλα στα Public!