Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Startup Founder 102 - Η Δεύτερη Εκδήλωση του Προγράμματος

Η πρώτη εκδήλωση για την παρουσίαση του Founder Institute στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 12 Φεβρουαρίου 2014, στο πλαίσιο του συνεδρίου InfoCom Mobiles and Apps, με την συμμετοχή 133 ενδιαφερόμενων.

Ο Μιχάλης Στάγκος, Συν-ιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC), παρουσίασε το πρόγραμμα του Founder Institute, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν και τρείς από τους μέντορες του προγράμματος. Ο Απόστολος Αποστολάκης, Σύμβουλος και συν-ιδρυτής, Doctoranytime.gr /  συν-ιδρυτής e-food.gr, μίλησε για τα 6 βήματα που πρέπει να ολοκληρώσει ένα startup για να επιτύχει ένα δυναμικό ξεκίνημα, ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης, Chief Scientist και συν-ιδρυτής, Vidyo, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τις πατέντες και την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και ο Γιάννης Κανελλόπουλος, Σύμβουλος Διαχείρισης Sustainable Software, Software Improvement Group, μίλησε για τις βασικές αρχές και στρατηγικές που πρέπει να ακολουθεί ένα startup σε θέματα IT.

H δεύτερη παρουσίαση του Founder Institute, Startup Founder 102, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 18.00-21.00, στις εγκαταστάσεις του Orange Grove (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 106 74, Αθήνα – στο ισόγειο), σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία και το Konrad- Adenauer- Stiftung.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι μέντορες:

Αντώνης Μαρκόπουλος: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Ασία Pacific Region, Intralot
Χρήστος Κασκαβέλης: Ιδρυτής/COO, Velti, 2000-2013
Κωστής Σταυρόπουλος: Διευθύνων Σύμβουλος , iSquare S.A. (Apple Value Added Distributor στην Ελλάδα & Κύπρο)
Μάρκος Βερέμης: Ιδρυτής / CEO, Upstream
Σωτήρης Συρμακέζης: Γενικός Διευθυντής, Τράπεζα Πειραιώς
Τάσος Φλάμπουρας: Γενικός Διευθυντής, Aventurine SA
Βασίλης Νικολόπουλος: CEO και συν-ιδρυτής, Intelen 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση στο http://FI.co/e/8401.

Τέλος, όσοι θα θέλανε να μάθουν περισσότερα για το Founder Institute και να εγγραφούν στο πρόγραμμα μπορούν να επισκεφτούν το http://fi.co/apply/athens και να συμπληρώσουν την σχετική ηλεκτρονική φόρμα έως τις 2/3/2014. Αν εκδηλωθεί αυξημένο ενδιαφέρον, τότε το Founder Institute θα ξεκινήσει το πρόγραμμα στην Αθήνα στις 7/5/2014.