Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Ultra HD Lenovo ThinkVision Pro2840m και Ultimate Professional 4K Display

Η Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), ανακοίνωσε στη 2014 International Consumer Electronics Show, ακόμη περισσότερες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με τις ThinkVision Pro2840m, μία εξαιρετικής αξίας οθόνη 28 ιντσών 4Κ professional και τη ThinkVision 28, μία εξυπνότερη οθόνη που δεν είναι απλά μία οθόνη υπέρ-υψηλής ευκρίνειας αλλά έχει και ένα ενσωματωμένο κέντρο ψυχαγωγίας Android.

«Η Lenovo στοχεύει να καθιερωθεί ως ηγέτης στην αγορά premium display προϊόντων με δύο νέες οθόνες που θέτουν τον πήχη ακόμη υψηλότερα για UltraHD επιδόσεις και υψηλή ποιότητα», είπε ο Victor Rios, vice president και general manager Think Desktop, Workstation και Visuals, της Lenovo. «Η ThinkVision Pro2840m είναι μία “must have” οθόνη για επαγγελματίες που αναζητούν πολύ υψηλή ανάλυση και η ThinkVision 28 θέτει τα δεδομένα σε μία αναδυόμενη κατηγορία premium οθονών με ένα «έξυπνο στοιχείο» για απόλυτη ευελιξία για τους πελάτες- λάτρεις της  τεχνολογίας».

Μία Οθόνη 4K υψηλών επιδόσεων
Σχεδιασμένη με CAD/CAM, η ThinkVision Pro2840m είναι μία premium οθόνη 28 ιντσών UltraHD που ενσωματώνει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για τους απαιτητικούς επαγγελματίες που αναζητούν μία  άπταιστη οπτική εμπειρία. Με ένα panel 3840x2160, η τελευταία premium ThinkVision οθόνη παρέχει εκπληκτική εικόνα, η οποία είναι ζωντανή, ακριβής και λεπτομερής ενώ η αναπαραγωγή χρωμάτων είναι απαράμιλλη.  

Οι χρήστες θα απολαύσουν το καθαρό και εργονομικό σχεδιασμό από γυαλί που έχει κουμπιά αφής και dual speakers, ενώ η οθόνη είναι τοποθετημένη σε μία λειτουργική βάση που επιτρέπει την κλίση και την περιστροφή για μέγιστη παραγωγικότητα. Μία σειρά από θύρες ολοκληρώνουν το «πακέτο» προσφέροντας δυνατότητα σύνδεσης με πολλές εξωτερικές συσκευές.

Μία 4K Smart Οθόνη για Εργασία και Διασκέδαση
Ιδανική για home office χρήση με τον εκπληκτικό της σχεδιασμό από γυαλί, η νέα ThinkVision 28 είναι μία οθόνη που θέτει νέες βάσεις στις οθόνες 28 ιντσών ultra high resolution με ένα panel 3840x2160 που προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών διασύνδεσης και αποδίδει τη μέγιστη παραγωγικότητα για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, η ThinkVision 28 μεταμορφώνεται σε πραγματικό κόμβο ψυχαγωγίας. Το περιεχόμενο On demand μεταφέρεται μέσω Android interface χάρη στην NVIDIA® Tegra®-powered τεχνολογία ενώ η δέκα σημείων multi-touch τεχνολογία προσφέρει μία πλήρως διαδραστική εμπειρία για όλη την οικογένεια.
Με το πρωτοποριακό σχέδιό της και τα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας της η ThinkVision 28 δεν προσφέρει μόνο μία εκθαμβωτική οπτική εμπειρία, αλλά φέρνει την επανάσταση στην κατηγορίας της συνδυάζοντας μία ultra high resolution οθόνη με δυνατή system on a chip (SOC) τεχνολογία.  

Τιμές και διαθεσιμότητα
Το προϊόντα Lenovo θα είναι διαθέσιμα εντός του 2014

Για τα τελευταία νέα της Lenovo, εγγραφείτε στο Lenovo RSS feeds ή ακολουθήστε τη Lenovo στο Twitter και Facebook. Το υλικό τύπου είναι διαθέσιμο στο: http://news.lenovo.com/CES2014.