Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H INTRALOT ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

H INTRALOT ανακοίνωσε σήμερα τη νέα οργανωτική δομή της εταιρείας και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής (Executive Committee) που θα αναφέρονται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, κ. Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο.

Η εταιρεία αποφάσισε να προβεί σε οργανωτικές αλλαγές με γνώμονα την συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια παρουσία της και τις ανάγκες λειτουργίας ενός διεθνούς ομίλου, την αποτελεσματικότερη κάλυψη των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της, την βελτιστοποίηση της λειτουργίας της, την παροχή  κορυφαίας ποιότητας, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών και εν τέλει τη μεγιστοποίηση δημιουργίας αξίας για τους μετόχους της.

Η νέα δομή της εταιρείας είναι αποτέλεσμα μιας ενδελεχούς ανάλυσης της στρατηγικής και της εσωτερικής οργάνωσής της, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την διεθνή εταιρεία στρατηγικών συμβούλων The Boston Consulting Group.

Η νέα οργανωτική δομή της εταιρείας θα έχει τρεις βασικούς πυλώνες: τα Προϊόντα & Υπηρεσίες (Products & Services), τις Διεθνείς Δραστηριότητες & Πωλήσεις (Global Operations & Sales) και την Τεχνολογία (Technology).

Τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν ως εξής: 

  • Ο κ. Σωκράτης Σ. Κόκκαλης αναλαμβάνει Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου (Group Deputy Chief Executive Officer)
  • Ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης αναλαμβάνει καθήκοντα Group Chief Products & Services Officer
  • Ο κ. Ιωάννης Παντολέων αναλαμβάνει Group Chief Operating Officer, καλύπτοντας όλες τις δραστηριότητες και πωλήσεις της εταιρείας παγκοσμίως
  • Ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής αναλαμβάνει Group Chief Technology Officer
  • Ο κ. Αθανάσιος Χρονάς αναλαμβάνει Group Chief Legal & Compliance Counsel
  • Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης (Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Online) αναλαμβάνει Group Chief Financial Officer
  • Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα President Latin America, Western Europe & Africa (αναφερόμενος στον Group COO). 

Ο κ. Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Πρόεδρος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: ”Μετά από αρκετά χρόνια ραγδαίας παγκόσμιας ανάπτυξης, η INTRALOT μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η νέα δομή της εταιρείας την τοποθετεί σε καίριο σημείο στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, ενώ παράλληλα δημιουργεί μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες και τους μετόχους της”. 

O κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, πρόσθεσε: “Με τη νέα δομή εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες και ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις του κλάδου μας που προκύπτουν από επιχειρησιακές, τεχνολογικές και ρυθμιστικές αλλαγές. Προωθούμε περαιτέρω την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και εξυπηρετούμε αποτελεσματικότερα τις ανάγκες των πελατών μας. Η ενίσχυση και καλύτερη οργάνωση των διεθνών δραστηριοτήτων της εταιρείας στοχεύει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των επενδύσεων μας. Είμαι βέβαιος ότι με την εμπιστοσύνη των μετόχων και τη αφοσίωση των εργαζομένων μας, η εταιρεία θα μπορέσει να υλοποιήσει το νέο της όραμα.”