Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Βραβείο Διασυνοριακής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού για την ICAP Outsourcing Solutions στο πλαίσιο των HR Community Conference & Awards 2015

Η ICAP Outsourcing Solutions έλαβε την “Bronze” τιμητική διάκριση στην κατηγορία Διασυνοριακής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, στο πλαίσιο του θεσμού των HR Community Conference & Awards 2015. Η τελετή απονομής των HR Community Awards  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ).

Στην ICAP, οι Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού κατέχουν ξεχωριστή θέση, τόσο λόγω της μακρόχρονης παρουσίας (η ICAP εκτέλεσε το πρώτο έργο Επιλογής Στελεχών το 1974), όσο και της πρόσφατης επέκτασης και ανανέωσης με πολύ έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, η ICAP Outsourcing Solutions  συνεργάζεται με την NorthgateArinso, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων λύσεων HR προς εταιρείες όλων των μεγεθών, μεταξύ των οποίων πολλές από τις επιχειρήσεις του FORTUNE 500 καθώς κη αι πολλοί δημόσιοι οργανισμοί. Με άξονα τις υπηρεσίες global payroll outsourcing, η NorthgateArinso  εδώ και 6 χρόνια αναθέτει στην ICAP  τις υπηρεσίες της μισθοδοσίας σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. 

Η συνεργασία της ICAP Outsourcing Solutions με την  NorthgateArinso δεν περιορίζεται στο payroll outsourcing αλλά βοηθάει τα στελέχη HR να βελτιστοποιήσουν τις υπηρεσίες μέσω αποτελεσματικότερων διαδικασιών και τεχνολογίας με στόχο την υποστήριξη λειτουργιών-κλειδιά όπως η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, η Μισθοδοσία, οι Παροχές, οι Προσλήψεις, η Εκπαίδευση αλλά και η Διαχείριση Ταλέντων. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η NorthgateArinso έχει επενδύσει σημαντικά στην επέκταση των δυνατοτήτων για την υλοποίηση έργων global payroll outsourcing, οδηγώντας την ικανοποίηση των πελατών, και την οικοδόμηση μιας ηγετικής θέσης στην αναπτυσσόμενη αγορά BPaaS (Business Process as a Service) για την πλατφόρμα HR και για τις υπηρεσίες payroll outsourcing.  

Η ICAP Outsourcing Solutions σε στενή συνεργασία με την NGA έχει επενδύσει στην αναπτυσσόμενη αγορά BPaaS στην ΝΑ Ευρώπη και υλοποιεί αρκετά έργα global payroll outsourcing.  Συγκεκριμένα, «τρεχει» παραγωγικά για την ελληνική θυγατρική ένα έργο global outsourcing όλων των διαδικασιών ανθρώπινου δυναμικού συμπεριλαμβανομένης και της μισθοδοσίας. Με την επίτευξη του έργου αυτού  υπάρχει συμμόρφωση με την ελληνική νομοθεσία, μείωση στο κόστος λειτουργίας, βελτίωση του ελέγχου των συναλλαγών καθώς και απλούστευση των διαδικασιών.  Επίσης στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται η ορατότητα της μισθοδοσίας καθώς και η άμεση παραγωγή των καταστάσεων είτε αυτές είναι για εσωτερική χρήση είτε πρόκειται να κατατεθούν σε δημόσια υπηρεσία.

Ο Θεόδωρος Τόλλης, Εκτελεστικός Διευθυντής, Employment Solutions της ICAP Group δήλωσε σχετικά: « Η Employment Solutions έχει αναπτύξει επιτυχημένες μεθόδους και στρατηγικές με στόχο τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος αλλά και την αποτελεσματική στελέχωση  εταιρειών με καταξιωμένους επαγγελματίες σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιειται. Με παρουσία  πλέον των 5 ετών, ως Στρατηγικός Συνεργάτης της Northgatearinso, αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη των επιχειρήσεων διεθνώς και εγγυάται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες HR Outsourcing. Η επιβράβευση τέτοιων προσπαθειών στην εποχή που διανύουμε, κόντρα στις αντιξοότητες, είναι άξια επαίνου τόσο για τις ίδιες τις εταιρείες που βραβεύονται όσο και για εκείνες που τολμούν να τις αναδείξουν μέσω των εκδηλώσεών τους.  Η μεγάλη συμμετοχή εταιρειών στην τελετή απονομής των HR Community Awards 2015 τονίζει την ύπαρξη του μεγάλου ανταγωνισμού που υφίσταται o κλάδος, γεγονός που μας ενθαρρύνει να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε, ανεβάζοντας ως ηγέτιδα εταιρεία, τον πήχη ψηλότερα.»

 

Ο θεσμός των HR Community Awards έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις επιτυχημένες ή καινοτόμες πρακτικές, μεθόδους και στρατηγικές σε κατηγορίες όπως: Δημιουργικό Εργασιακό Περιβάλλον, Διατήρηση Προσωπικού, ΕΚΕ και Διαχείριση Αλλαγών από εταιρίες καθώς και αντίστοιχα τμήματα HR. Η διοργάνωση έγινε από την ETHOS MEDIA σε συνεργασία με το skywalker.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από την Τελετή Απονομής των Βραβείων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων  www.hrcommunity.gr