Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H LG Hellas εξόπλισε τους επαγγελματίες οδηγούς της ‘Taxiplon’ με τα νέα ασύρματα ακουστικά Tone Pro

Η LG Electronics Hellas (LG) συνεργάστηκε με την εταιρεία υπηρεσιών μετακινήσεων “Taxiplon”, διαθέτοντας σε οδηγούς της εταιρείας τα ασύρματα ακουστικά της σειράς LG Tone Pro Bluetooth, των καινοτόμων αξεσουάρ της που συνδυάζουν την άνεση και την προηγμένη τεχνολογία. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 60 ασύρματα ακουστικά σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί, οι οποίοι αξιολόγησαν το συγκεκριμένο μοντέλο ως πάρα πολύ πρακτικό και εύχρηστο, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις και το σχεδιασμό του.

Στην ελληνική αγορά διατίθενται τα ακουστικά HBS-750 της ίδιας σειράς, τα οποία προσφέρουν αληθινή ελευθερία κινήσεων και αυτονομία, αφού διαθέτουν κομψό εργονομικό σχεδιασμό, βραβευμένο με ‘Best of the Best’ στα Reddot’ Design Awards 2014, και είναι ελαφριά και άνετα στη χρήση. Ο minimal σχεδιασμός προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, με όλα τα κουμπιά να βρίσκονται τοποθετημένα στη μία πλευρά, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο το χρήστη. Επιπλέον, τα στερεοφωνικά ακουστικά της LG διαθέτουν τεχνολογία aptX®, η οποία διασφαλίζει άψογη μετάδοση του ηχητικού περιεχομένου μέσω Bluetooth και ενισχύει την ίδια ποιότητα ήχου ενός τυπικού CD, για να απολαμβάνουν οι χρήστες καθαρό ήχο. Χάρη στη λειτουργία VoLTE/HD, ο ήχος μεταδίδεται με μεγάλη ευκρίνεια για υψηλή ποιότητα στην αναπαραγωγή του ήχου κατά την εκτέλεση κλήσεων.

Τέλος, μία σειρά από προηγμένες λειτουργίες επιτρέπουν μεταξύ άλλων στους χρήστες να ενεργοποιούν τη δόνηση για ειδοποιήσεις κλήσεων ή μηνυμάτων, να λαμβάνουν φωνητικές ενημερώσεις κατάστασης και να λαμβάνουν ακόμα και τα μηνύματά τους μέσω ειδικής εφαρμογής της LG από τα ακουστικά τους.