Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Το ESET Mobile Security έλαβε κορυφαία βαθμολογία στις δοκιμές του AV-Test για το “καλύτερο antivirus για Android“

Η ESET, διεθνής ηγέτης στην κυβερνοασφάλεια, έλαβε την ύψιστη βαθμολογία (top score) στο τελευταίο AV-Test για το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς για Android. Ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών AV-Test χρησιμοποιεί μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ψηφιακών δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού στον κόσμο για να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον για ακριβείς δοκιμές. 

Τον Ιούλιο του 2020, ο οργανισμός AV-Test αξιολόγησε 17 προϊόντα ασφαλείας για κινητά Android, χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους και τις πιο πρόσφατες εκδόσεις όλων των προϊόντων. Η δοκιμή επικεντρώθηκε στην ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και τη χρηστικότητα του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης και  του αριθμού ψευδών θετικών εντοπισμών. Το ESET Mobile Security (EMS) πέτυχε κορυφαίες βαθμολογίες σε όλη τη σειρά δοκιμών με 6.0 / 6.0 Βαθμολογία Προστασίας, 6.0 / 6.0  Βαθμολογία Απόδοσης και 6.0 / 6.0 Βαθμολογία Χρηστικότητας. 

Η εφαρμογή ESET Mobile Security για Android  διακρίθηκε επίσης γιατί δεν επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δεν επιβραδύνει τη συσκευή. Τα βασικά χαρακτηριστικά της λύσης που αναφέρεται στη δοκιμή περιλαμβάνουν: 

  • Έλεγχο εφαρμογών: Μια δυνατότητα που επιτρέπει, απορρίπτει ή περιορίζει την πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές
  • Αποκλεισμό κλήσεων: Αποκλείει κλήσεις από συγκεκριμένους ή άγνωστους αριθμούς
  • Ασφαλή περιήγηση: Προστασία από κακόβουλες ιστοσελίδες ή / και phishing

 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Branislav Orlík, Product Manager στην ESET, αναφέρει: «Η αναγνώριση της ESET από τον οργανισμό AV-Test αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στους πελάτες μας και της υπόσχεσής μας να προσφέρουμε διαρκώς τα μέγιστα όταν πρόκειται για λύσεις ασφάλειας ΙΤ. Οι τηλεφωνικές μας συσκευές βρίσκονται στο επίκεντρο της ψηφιακής μας ζωής και είναι ζωτικής σημασίας η προστασία των χρηστών και των προσωπικών και επαγγελματικών τους δεδομένων. Έχουμε την τιμή να αναγνωριστούμε για τις πρωτοποριακές λύσεις μας και για τη δέσμευσή μας να καινοτομούμε και να αναβαθμίζουμε πάντα τα προϊόντα μας".