Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Intralot: 5-ετης επέκταση του συμβολαίου με τη λοταρία του Γουαϊόμινγκ

Η INTRALOT ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της θυγατρικής της στις ΗΠΑ INTRALOT Inc. με την Λοταρία του Γουαϊόμινγκ για πέντε επιπλέον χρόνια, από την 25η Αυγούστου 2019 μέχρι τις 25 Αυγούστου 2024. Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις δυνατότητες πενταετούς επέκτασης που προβλέπονται στους όρους της αρχικής σύμβασης.


Η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ, από την έναρξή της το 2014, αποτελεί έναν πολύτιμο πελάτη για την INTRALOT. Αρχικά η Λοταρία προσέφερε δύο διαπολιτειακά παιχνίδια, το Powerball και το Mega Millions. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της περιλαμβάνοντας παιχνίδια εφ’ όρου ζωής πληρωμών (annuity) όπως το Lucky For Life και το τοπικό παιχνίδι Cowboy Draw. Με τα δοκιμασμένα τερματικά πρακτορείου Photon και Genion της INTRALOT η Λοταρία έχει καταφέρει να διευρύνει τις δραστηριότητές της και να επιτύχει τους στόχους της για τη μεγιστοποίηση των εισφορών στους δικαιούχους της Πολιτείας του Γουαϊόμινγκ. Η INTRALOT είχε την τιμή να συνεργαστεί με τον Διευθυντή της Λοταρίας του Γουαϊόμινγκ και με την έμπειρη ομάδα του για τη δημιουργία μιας εξ’ αρχής νέας Λοταρίας στην Πολιτεία.


Ο Διευθυντής της Λοταρίας του Γουαϊόμινγκ ο κ. Jon Clontz δήλωσε: «Η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ διατηρεί μια εξαιρετική συνεργασία με την INTRALOT και η επέκταση αυτή θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να συνεχίσουν το έργο τους προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων και των ανθρώπων της Πολιτείας του Γουαϊόμινγκ, τους οποίους τελικά υπηρετούμε».


Η ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών περιλαμβάνει διαφημιστικές οθόνες για τους παίκτες σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης του Γουαϊόμινγκ, αποκλειστικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της INTRALOT και πλήρη επιχειρησιακή υποστήριξή του. Οι οθόνες υψηλής ευκρίνειας θα παρέχουν πληροφορίες που θα ενισχύσουν το εμπορικό σήμα της Λοταρίας και την επαφή με τους παίκτες.


Ο κ. John Donahue, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc. δήλωσε: «Η Λοταρία της Πολιτείας του Γουαϊόμινγκ μαζί με την INTRALOT έχουν επιτύχει πολλά τα τελευταία τρία χρόνια κατά την έναρξη των κρατικών λαχειοφόρων αγορών, και το ξεδίπλωμα μια γκάμας νέων παιχνιδιών καθώς και μια εξαιρετική διαδικασία επιλογής πρακτόρων και πρακτορείων. Η επέκταση αυτή θα αποτελέσει ένα ακόμη επιτυχημένο βήμα στη συνέχιση της αποστολής μας για την υποστήριξη των κοινοτήτων και των ανθρώπων του Γουαϊόμινγκ».