01 Μαΐου 2025
10:08
7°C
Αθήνα
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Πάτρα
Ιωάννινα
Ηράκλειο
Περισσότερες πόλεις...
Επικοινωνία
gr
en
Ποιοι Είμαστε
Ποιος είναι ο ΣΕΠΕ
Διοικητικό Συμβούλιο/ Αιρετά Όργανα
Διοικητικό Προσωπικό & Συνεργάτες
Επιτροπές & Ομάδες Εργασίας
Καταστατικό
Κώδικας Δεοντολογίας
Κανονισμός Διαιτησίας
Ιστορικό
Multimedia
Εκδόσεις
Μέλη
Επιχειρήσεις - Μέλη
Εγγραφή Νέου Μέλους
Ετήσια Συνδρομή Μελών
Προνόμια Μελών
Προσφορές Μελών
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δελτία Τύπου ΣΕΠΕ
Νέα Μελών
Εκδηλώσεις
Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις
Ευκαιρίες Καριέρας
Τεχνολογικά Νέα
Έρευνες & Μελέτες
digital economy forum
Συνεργασίες
Ευρωπαϊκά Προγράμματα
DIGITALEUROPE
WITSA
Κατάρτιση
Ενεργά Προγράμματα
Συμβουλευτική Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων Νέων 25-29 ετών στον κλάδο ΤΠΕ
Ολοκληρωμένα Προγράμματα
Ενίσχυση των ψηφιακών γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων για τη συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας
Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων σε Ειδικότητες του κλάδου ΤΠΕ
ΣΕΠΕ - Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Συμβουλευτική με στόχο την Ενδυνάμωση των Δεξιοτήτων Ανέργων Νέων 18-24 ετών, σε ειδικότητες του τομέα ΤΠΕ
Ανακοινώσεις
Επικοινωνία
gr
en
ΣΕΠΕ
Υγεία
Τα τρόφιμα που μάς φέρνουν πιο κοντά στον πρόωρο θάνατο
Υγεία
Τα τρόφιμα που μάς φέρνουν πιο κοντά στον πρόωρο θάνατο
28 ΑΠΡ 2025
Πλήθος μελετών έχουν ενοχοποιήσει τα περισσότερα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα με αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου.
Δείτε περισσότερα
onmed.gr - Υγεία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περισσότερα
30 ΑΠΡ 2025
Ινομυαλγία: Είναι περισσότερο σωματική ή ψυχική πάθηση;
30 ΑΠΡ 2025
Ποιοι νέοι 17-24 ετών έχουν τριπλάσιο κίνδυνο υπερτροφικής μυοκαρδιοπάθειας
30 ΑΠΡ 2025
Τι συμβαίνει στην αρτηριακή σας πίεση όταν παίρνετε κουρκουμά
30 ΑΠΡ 2025
Θυρεοειδική οφθαλμοπάθεια: Τι είναι και πώς σχετίζεται με τον ιό των κονδυλωμάτων
30 ΑΠΡ 2025
Γιατί αυξάνονται τα εγκεφαλικά στις ηλικίες 18-55;
29 ΑΠΡ 2025
Αυξάνει ο αυτισμός τον κίνδυνο άνοιας;