Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Intracom Telecom Προμηθεύει τη Λύση WiBAS™-OSDR στην Ινδονησία

intracomtel

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την Lintasarta, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής στην Ινδονησία, για την προμήθεια του καινοτόμου πολυσημειακού (PtMP) ασύρματου συστήματος WiBAS™-OSDR και της προηγμένης πλατφόρμας διαχείρισης δικτύου uni|MS™ της Intracom Telecom.

Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom, σε συνεργασία με την netWAVE, εταιρία ολοκλήρωσης συστημάτων και πάροχο λύσεων, θα προμηθεύσει την Lintasarta με σταθμούς βάσης και τερματικά της Intracom Telecom. H Lintasarta, επέλεξε το WiBAS™-OSDR μετά από διεθνή διαγωνισμό και ενδελεχή αξιολόγηση του εξοπλισμού της Intracom Telecom στο δίκτυο της προκειμένου να προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες συνδεσιμότητας στον αυξανόμενο αριθμό εταιρικών πελατών της στην Ινδονησία. Το WiBAS™-OSDR θα χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση του δικτύου της στη συχνότητα των 10,5 GHz ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.

Χρησιμοποιώντας στο δίκτυο της το WiBAS™-OSDR, η Lintasarta επωφελείται από τα τεχνολογικά και οικονομικά πλεονεκτήματα του συστήματος, κερδίζοντας την υψηλότερη χωρητικότητα δικτύου διαθέσιμη σήμερα στην αγορά και το ανταγωνιστικό κόστος ανά Mbit χωρητικότητας. Επίσης, μέσω του χαρακτηριστικού διαμόρφωσης 1024-QAM η Lintasarta μειώνει τις ετήσιες δαπάνες για αγορά αδειών καθώς και τα έξοδα ενοικίασης χώρων που θα απαιτούνταν σε αντίθετη περίπτωση και παράλληλα βελτιστοποιεί τη χρήση του ραδιοφάσματός της.

Η Intracom Telecom καινοτομεί στον τομέα της ασύρματης πρόσβασης για περισσότερα από 20 χρόνια, έχοντας με επιτυχία αναπτύξει και εξελίξει τα πολυσημειακά συστήματά της ανταποκρινόμενη στη συνεχώς αυξανομένη ζήτηση για ευζωνικές υπηρεσίες πρόσβασης. Στα πιο πρόσφατα ολοκληρωμένα έργα PtMP της εταιρίας συγκαταλέγονται αυτά με την Internet Solutions στη Ν. Αφρική, την MTS στην Ρωσία, την Etisalat στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και την Slovanet στην Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ