Προσφορές Μελών ΣΕΠΕ

ManpowerGroup - Tech Academies

MANPOWERGROUP AE (ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΛΟΣ)
Πληροφορίες Επιχείρησης

Οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας παρέχουν ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων διάρκειας από 1 έως 3 μηνών σε διάφορες τεχνολογίες  - ενδεικτικά: JAVA, .NET, React, ServiceNow, Salesforce, Data Engineering, Cloud, Networking, SAP και Cyber Security. Διατίθενται τέσσερεις εναλλακτικές προτάσεις συνεργασίας με ειδικές εκπτώσεις για τις εταιρείες-μέλη του ΣΕΠΕ:

Α. Train to Market - Upskilling STEM απόφοιτων και ένταξη στο προσωπικό εταιρειών

Τελειόφοιτοι - απόφοιτοι STEM όπου αξιολογούνται και εντάσσονται στις διεθνείς Tech Academies και με το πέρας της ολοκλήρωσης των προγραμμάτων υπάρχει η δυνατότητα να απασχοληθούν είτε με απευθείας πρόσληψη από την εταιρεία-μέλος του ΣΕΠΕ είτε μέσω της  εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού Manpower,  για το διάστημα 12 ή 18 μηνών. Η Manpower αναλαμβάνει την περαιτέρω εκπαίδευση σε Τεχνικές δεξιότητες & σε δεξιότητες Επικοινωνίας.

  • Ειδική τιμή 2.400€ ανά μήνα, Ισοδύναμο πλήρους απασχόλησης (ΙΠΑ) από την αρχική τιμή 2.650€. Η τιμή αφορά Java / .Net Full Stack Ακαδημίες. Για τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχεται έκπτωση 10% επί της αρχική τιμής της μηνιαίας χρέωσης. Μετά την αρχική περίοδο των 12 ή 18 μηνών, ο πελάτης δύναται να προσφέρει απευθείας εργασία, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Πρόσληψης απευθείας από το μέλος-εταιρεία του ΣΕΠΕ.  Έκπτωση 12% επί των διδάκτρων

Β. Tech Academies για τους εργαζόμενους των εταιρειών - μελών του ΣΕΠΕ.

Για το upskilling υφιστάμενων εργαζομένων των μελών-εταιρειών του ΣΕΠΕ, παρέχεται ειδική έκπτωση 12% επί των διδάκτρων των Tech Academies

Γ.Customized Technical Training των εταιρειών - μελών του ΣΕΠΕ.

Η Manpower έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει Custom Technical Training / Ακαδημία σύμφωνα με συγκεκριμένες ανάγκες. Μοναδική προϋπόθεση η συμμετοχή minimum 5 Trainees. Παρέχεται ειδική έκπτωση 12% επί των διδάκτρων.

Δ. 20% έκπτωση στις υπηρεσίες Right Management - Talent Solutions:

  • Executive Coaching
  • Εργαλεία & Οργάνωση Κέντρων Αξιολόγησης/Ανάπτυξης
  • HR Consulting Services
  • Προγράμματα Μετάβασης Καριέρας (Outplacement)