Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Φανή Κλειδά: Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας

manpowergrp

H ManpowerGroup, διεθνής ηγέτης στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, καλωσορίζει από την 9η Σεπτεμβρίου 2016 την Φανή Κλειδά ως Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας.

Η Φανή Κλειδά, απόφοιτος του London School of Economics & Political Sciences, διαθέτει 20ετή εμπειρία στο χώρο της Συμβουλευτικής και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε σημαντικούς κλάδους της οικονομίας με έμφαση σε λιανεμπόριο, υψηλή τεχνολογία και βιομηχανία.  Η κα. Κλειδά επισημαίνει : «Είναι εξαιρετική τιμή η συνεργασία μου με την ManpowerGroup. Με δέσμευση στις Αξίες μας - την επένδυση στη γνώση, στους ανθρώπους και στην καινοτομία - εργαζόμαστε από κοινού με αφοσίωση, διαφάνεια και ακεραιότητα για να είμαστε η πρωταρχική επιλογή στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Στόχος μας, οι υπηρεσίες υψηλής υπεραξίας για τους συνεργάτες μας μέσω βέλτιστων εξειδικευμένων λύσεων και διεθνών καλών πρακτικών. Το πάθος και το ταλέντο των συμβούλων της Ελληνικής ομάδας καθώς και οι επιτυχημένες συνέργειες του Ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο, θωρακίζουν το στόχο μας για εξαιρετικά αποτελέσματα». 

Η ManpowerGroup Ελλάδας καταγράφει αξιοσημείωτη ανοδική πορεία κατά την διάρκεια του 2016. Η διεύρυνση της εμπορικής ομάδας και ο εμπλουτισμός των εκπαιδευτικών εργαστηρίων TALENTLAB αποτελούν μέρος της δυναμικής επένδυσης του Ομίλου για το δεύτερο εξάμηνο. Επιπλέον, ο τομέας της μόνιμης και προσωρινής στελέχωσης ενισχύεται μέσω του CAREER HARMONY και των πιστοποιημένων υπηρεσιών Career Transition της Right Management και Outsourcing της ManpowerGroup Solutions, που παραμένουν οι πλέον ανταγωνιστικές στην ελληνική αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ