Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Πιστοποίηση της GLOBO Technologies ως HP Gold ServiceOne Specialist & PPS Gold Partner

Η GLOBO Technologies στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργατών της Hewlett Packard PartnerOne απέκτησε πιστοποίηση HP PPS Gold Partner και HP PPS Gold ServiceOne Specialist. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική αναγνώριση που λαμβάνει η εταιρία από τον κορυφαίο κατασκευαστή το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας και της συνεχούς προσπάθειάς της για εξέλιξη των συνεργασιών και διεύρυνση των υπηρεσιών της. Οι συγκεκριμένες πιστοποιήσεις αφορούν στη μεταπώληση προϊόντων HP Printing & Personal Systems (PPS) και των αντίστοιχων υπηρεσιών τους και αναδεικνύουν τη στενή σχέση και συνεργασία της GLOBO Technologies με την κατασκευάστρια εταιρεία, προς όφελος του τελικού πελάτη.

Οι πελάτες που αγοράζουν από την GLOBO Technologies PPS προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν τώρα να απολαμβάνουν:

- Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές γιατί οι εκπτώσεις και οι άλλες αποζημιώσεις που θα λαμβάνει η GLOBO Technologies στα πλαίσια του προγράμματος πιστοποίησης θα περνούν στον τελικό πελάτη.
- Βέλτιστη εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους πωλητές και τεχνικούς που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες αλλά και τυχόν ιδιαιτερότητες και είναι σε θέση να προτείνουν τις κατάλληλες προϊοντικές λύσεις και υπηρεσίες.
- Στενή συνεργασία με μια εταιρεία που απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη της κατασκευάστριας εταιρείας Hewlett Packard και διαθέτει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για να συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.

Η επένδυση της GLOBO Technologies σε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων πληροφορικής αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό, της δίνει σήμερα τη δυνατότητα να δεσμεύεται για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της από τις προσφερόμενες λύσεις και υπηρεσίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ