H Zakcret A.E. επιλέγει την προηγμένη λύση aberon WMS της Entersoft για τη διαχείριση και παρακολούθηση των αποθεμάτων της

ENTERSOFT
Πληροφορίες Επιχείρησης

Mε πορεία άνω των 40 χρόνων στην αθλητική ένδυση, η ελληνική αλυσίδα Zackret Α.Ε. επέλεξε το σύστημα διαχείρισης αποθηκών aberon WMS της Entersoft. Το έργο καλύπτει τη συνολική διαχείριση των αποθεμάτων της κεντρικής αποθήκης, των 35 καταστημάτων, των 250 σημείων παραλαβής. αλλά και την εξυπηρέτηση των παραγγελιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με τους αυτοματισμούς που υλοποιήθηκαν, η Zakcret επωφελείται από την ακριβή παρακολούθηση χρωματολογίου και μεγεθών για κάθε είδος εμπορεύματος. Το aberon WMS καλύπτει και τους τρεις άξονες απόδοσης που έθεσε εξ’ αρχής η Zakcret A.E, την εξάλειψη λαθών, την ταχύτητα στις παραδόσεις, και την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.

Ο κος Τιμόθεος Χαϊκάλης CEO της Zakcret A.E. αναφέρει: “Η Entersoft στάθηκε αρωγός στην αναπτυξιακή πορεία μας καθώς μέσω του  aberon WMS και της εισαγωγής νέων διαδικασιών, πετύχαμε αυτοματοποίηση των καθημερινών λειτουργιών με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση των δεικτών παραγωγικότητας”.