Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Μαρία Μπούρα, στέλεχος της Ericsson, Executive Woman of the Year 2018

ericsson

Στα πλαίσια του 20ου Συνεδρίου InfoCom World, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, απονεμήθηκε το βραβείο “Executive Woman of the Year” στη Μαρία Μπούρα από την Ericsson για τον επαγγελματισμό, την αποδοτικότητα και τη διαχρονική συνεισφορά της στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής στην Ελλάδα. Το βραβείο της επέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής & Επικοινωνιών, κ. Βασίλειος Μαγκλάρας, παρουσία της ολομέλειας του Συνεδρίου.

Η Μαρία ανήκει στο στελεχειακό δυναμικό της Ericsson από το 1993 και έχει εργαστεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, σε ηγετικές θέσεις και σε διαφορετικά αντικείμενα. Διαθέτει ευρεία εμπειρία από την Έρευνα & Ανάπτυξη από όπου ξεκίνησε, ως τις Πωλήσεις, και από την Στρατηγική ως το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία. Πριν από την Ericsson έχει εργαστεί στην Intracom και στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Επίσης είναι διακεκριμένη ομιλήτρια και εκπροσωπεί την Ericsson ως spokesperson σε διάφορα συνέδρια και διεθνή φόρα εντός και εκτός Ελλάδος.

Η Μαρία Μπούρα, Director, Government & Industry Relations & Innovation, στην Ericsson Ελλάδος, δήλωσε σχετικά με τη χθεσινή της βράβευση:

«Νιώθω περήφανη και ιδιαίτερα συγκινημένη για την αναγνώριση αυτή και ευχαριστώ θερμά τους διοργανωτές του Infocom World Conference για την τιμή που μου εκαναν. Βλέπω αυτό το βραβείο όχι μόνο ως προσωπική επιβράβευση, αλλά και ως επιβράβευση της εταιρείας που έχω την τύχη να εκπροσωπώ, της Ericsson, που από την πρώτη κλήση κινητών επικοινωνιών στη χώρα μας 25 χρόνια πριν, μέχρι τη χθεσινή επίδειξη της πρώτης ολογραφικής συναυλίας μέσω 5G, πρωτοπορεί συνεχώς και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του κλάδου των ΤΠΕ και της χώρας μας. 
Και κλείνω με μια ευχή: να έρθει σύντομα η μέρα που θα έχουμε καταφέρει να έχουμε τόσες πολλές γυναίκες σε ηγετικές θέσεις ευθύνης, που δεν θα υπάρχει πλέον ανάγκη για ξεχωριστά βραβεία για τις γυναίκες.»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ