Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H Epson παρουσιάζει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις εκτύπωσης στην Έκθεση Graphica 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Epson στην Έκθεση Graphica 2015, που πραγματοποιήθηκε στις 13, 14 και 15 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο στο MEC Παιανίας συγκεντρώνοντας επιχειρηματίες του κλάδου των Γραφικών Τεχνών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης που φέτος συμπληρώνει 13 χρόνια, η Epson, παρουσίασε τις εξελίξεις και πρωτοποριακές λύσεις για την ελληνική αγορά της εκτύπωσης, της συσκευασίας και της ετικέτας.

Η Epson παρουσίασε στους επαγγελματίες του κλάδου τις επαναστατικές προτάσεις της για την αγορά της ετικέτας με τους εκτυπωτές ColorWorks, οι οποίοι δημιουργήθηκαν με βάση τις ανάγκες των επιχειρήσεων, καθώς τους δίνουν τον πλήρη έλεγχο, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν προσαρμοσμένες ετκέτες κατ’ απαίτηση. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη ευκαιρία να δουν από κοντά τον εξαιρετικά δημοφιλή Epson ColorWorks C7500G, καθώς και άλλους ColorWorks εκτυπωτές ετικέτας, που προσφέρουν ταχύτητα, αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα εκτύπωσης Epson και βιομηχανική αντοχή. Και πάνω από όλα τη δυνατότητα εκτύπωσης όσων ετικετών πραγματικά χρειάζεται ο πελάτης, και σε όποια ποιότητα και διάσταση.

Το ενδιαφέρον του κοινού απέσπασε όμως και η σειρά εκτυπωτών μεγάλου φορμά SureColor F, καθώς διευρύνει τα συμβατικά όρια της εκτύπωσης, δίνοντας τη δυνατότητα εκτύπωσης σε ποικιλία υλικών, όπως υφάσματα, αλουμίνιο, μέταλλο και MDF, σε εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και ζωντανά, έντονα χρώματα, χάρη στα μελάνια dye sublimation Epson UltraChrome DS. Με υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης έως 100 τ.μ./ώρα και την κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore TFP, όλη η σειρά SC-F προσφέρει αποτελέσματα αξεπέραστης ποιότητας και ακρίβειας.

Τέλος, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Epson είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα οφέλη των Digital Proofer της εταιρείας, που προσφέρουν εξαιρετική ταχύτητα, ασυναγώνιστη ποιότητα με εντυπωσιακά ευρεία γκάμα χρωμάτων για την μεγαλύτερη κάλυψη των χρωμάτων PANTONE και έντονα χρώματα με τα μελάνια UltraChrome HD και HDX, οκτώ και δέκα χρωμάτων, αντίστοιχα. 

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Είναι σημαντικό για εμάς να συμμετέχουμς σε εκθέσεις όπως η Graphica, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε και να παρουσιάσουμε τα εξαιρετικά προϊόντα της Epson, αλλά και να ενημερώσουμε τους επιχειρηματίες για πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της εκτύπωσης.»

Η Epson, προσανατολισμένη στην προώθηση νέων τεχνολογιών που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, συμμετέχει στην έκθεση με προϊόντα που προάγουν αυτόν ακριβώς το σκοπό.