Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Megasoft στην έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο!

Η Megasoft συμμετέχει στην έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Η εταιρεία θα βρεθεί για μία ακόμα φορά κοντά στους πελάτες της, επαγγελματίες της μικρής και μεγάλης λιανικής, για να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις των εξειδικευμένων της εφαρμογών για τα  mini market, super market, περίπτερα και όχι μόνο!

Οι POS εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft για το Kiosk και το Retail προσφέρουν ταχύτητα, σωστή εξυπηρέτηση μεγάλου όγκου πελατών, γρήγορη έκδοση αποδείξεων, παρακολούθηση αποθεμάτων, όρια ασφαλείας, διαχείριση παραγγελιών - παραλαβών κ.ά., ενώ, σε συνδυασμό με τις εμπορικές της εφαρμογές, εξασφαλίζουν συνεχή ενημέρωση του επιχειρηματία από τα σημεία λιανικής πώλησης και παρακολούθηση όλου του εμπορικού κυκλώματος (παραγγελίες, αγορές, πωλήσεις, αποθήκη). Επιπλέον, του δίνουν τη δυνατότητα της άμεσης πληροφόρησης στο smartphone του όταν βρίσκεται εκτός επιχείρησης μέσω του PRISMA Win Live viewer.


Αυτά και άλλα πολλά θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να πειραματιστούν μαζί τους οι επισκέπτες, στο περίπτερο B7 της Megasoft, στο Hall 3!