Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Keep Out R2 mouse pad: Βασιστείτε πάνω του!

Η Keep Out, η ευρωπαϊκή εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει εργονομικά και ανθεκτικά περιφερειακά για τους απαιτητικούς gamers, παρουσιάζει το R2 mouse pad.     

Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, οι επιδόσεις στο "επαγγελματικό" gaming, εξαρτώνται από την ταχύτητα και την ακρίβεια των κινήσεων του παίκτη. Κάθε κίνηση, κάθε απλή μετατόπιση του mouse έστω και κατά μερικά χιλιοστά, μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Επιπλέον η απόκριση του mouse στην καθοδήγηση του χρήστη, σχετίζεται άμεσα με τις συνθήκες χρήσης του και τις επιφάνειες επί των οποίων αυτό κινείται. Μια ολισθηρή ή "άγρια" επιφάνεια συμβάλουν στον διαφορετικό βαθμό ολίσθησης του mouse.

Το ίδιο σημαντικός παράγων είναι και ο βαθμός αντανάκλασης της δέσμης φωτός που εκπέμπει το mouse, η οποία καθορίζει την κίνηση του κέρσορα στην οθόνη.

Το Keep Out R2 mouse pad, έχει υφασμάτινη επιφάνεια τελευταίας γενιάς με εντυπωσιακή απεικόνιση. Η επιφάνεια είναι βελτιστοποιημένη για οπτικά και laser ποντίκια.  Η άνεση και η εργονομία που προσφέρει θα κάνει τον παίκτη να αισθάνεται απόλυτη άνεση στο παιχνίδι.

Η τεράστια επιφάνειά του, διαστάσεων 320 x 270 x 3 mm, διευκολύνει την κινητικότητα του ποντικιού και ως εκ τούτου τις δυνατότητες παιξίματος του χρήστη.

Διαθέτει βάση από φυσικό καουτσούκ για αυξημένης ασφάλειας πρόσφυση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άνεση για τον καρπό και για το χέρι, ακόμη και μετά από πολλές ώρες.