Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

5 Χρόνια CEO Clubs στην Ελλάδα

Το CEO Clubs γιορτάζει την πενταετή επέτειο της ίδρυσης του ελληνικού παραρτήματος, με όραμά του τη σύνδεση των τολμηρών και πρωτοπόρων ηγετών επιχειρήσεων που λειτουργούν στην Ελλάδα, ώστε μέσα σε ένα κλίμα αλληλοσεβασμού και αλληλοδιδαχής, να εμπνευστούν, να μοιραστούν, να σκεφτούν και να προκληθούν για να σκεφτούν μεγαλύτερα, διαφορετικά και πιο αποτελεσματικά. Με αφορμή την επέτειο 5 χρόνων από την ίδρυσή του, το CEO Clubs στην Ελλάδα διοργάνωσε μία εορταστική εκδήλωση για τα μέλη του, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα περισσότερα από 60 μέλη έδωσαν το παρόν και γιόρτασαν μαζί τη μεγαλύτερη επιτυχία του Club, την εξωστρέφεια. Οι επιτυχημένοι ηγέτες επιχειρήσεων που λειτουργούν στην Ελλάδα συναντώνται μεταξύ τους, ανταλλάσσουν τις ιδέες τους, τους προβληματισμούς τους, αλλά και τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους.

Μέσα στα πρώτα 5 χρόνια λειτουργίας του το CEO Clubs Greece κατάφερε να φέρει κοντά 120 αισιόδοξους, εξωστρεφείς και πρωτοπόρους ηγέτες και έγινε καταλύτης για την περαιτέρω ανάπτυξή τους και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη της επιχειρηματικής κοινότητας. 

Η κα Γεωργία Καρτσάνη, ιδρύτρια του CEO Clubs στην Ελλάδα, δήλωσε: «Ο λόγος που έφερα το CEO Clubs στην Ελλάδα το 2009 ήταν για να δημιουργήσω ένα θεσμό που θα έφερνε κοντά τους CEOs και θα τους ενέπνεε να ανοίγονται, να μοιράζονται, να συν δημιουργούν και να αναπτύσσονται. Πέντε χρόνια τώρα συμπορευόμαστε, όλοι μαζί, μέσα σε ένα εξαίρετο κλίμα εμπιστοσύνης, αλληλοεκτίμησης και συνεργασίας. Είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον και παράλληλα γίναμε και καλύτεροι ηγέτες για τους ανθρώπους μας. Όραμά μου είναι να προαγάγουμε μέσα από το Club τη μεταμόρφωση της Ελλάδας, δίνοντας νέα διάσταση και ρόλο στην έννοια της ηγεσίας. Προωθούμε τη δημιουργική σκέψη και τη συνεργασία σε κάθε μας συνάντηση. Πορευόμαστε στο μέλλον μαζί με όραμα την αλλαγή του τρόπου σκέψης της ηγεσίας μας που πιστεύουμε θα είναι ο βασικός συντελεστής της αναβίωσης της χώρας μας».