Νέα

Βράβευση του περιπτέρου του ΣΕΠΕ στην dte 2008

dte2008_ceo_s

Βραβεύθηκε για δεύτερη χρονιά το περίπτερο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας στην digital technology expo - dte 2008.

Η digital technology expo,
www.dte.gr, είναι η μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, με συμμετοχές κορυφαίων εταιριών και φορέων του κλάδου από όλο τον κόσμο. Η φετινή έκθεση, πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ, και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2008 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα. Ο ΣΕΠΕ είναι σταθερός υποστηρικτής της dte, η οποία αποτελεί σημαντικό πεδίο προβολής για τις ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και ανταλλαγής γνώσης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε διεθνές επίπεδο.

 
Το Περίπτερο του ΣΕΠΕ στην dte 2008


Στο δυνατό μήνυμα που περιελάμβανε η dte 2008 και στις προοπτικές του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, που διαγράφονται σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες εξελίξεις αναφέρθηκε ο π. Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας A.E. κύριος Gerhard Schroeder, στην ομιλία του στο εναρκτήριο συνέδριο CEO Forum, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου. Ο κύριος Schroeder αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη της δημιουργίας διεθνών κανόνων για τα ζητήματα της παγκόσμιας οικονομίας για περισσότερη διαφάνεια και εμπιστοσύνη.

 
Ο κύριος Gerhard Schroeder κατά την ομιλία του στο CEO Forum της dte 2008


Επιπλέον, τις απόψεις τους για τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου της Ψηφιακής Τεχνολογίας κατέθεσαν ο κύριος Παντελής Τζωρτζάκης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, ο κύριος Γιώργος Αναστασόπουλος, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών, ο κύριος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot ΑΕ και ο Παναγιώτης Λαζαρίδης, Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσώπησε ο κύριος Νίκος Σηφουνάκης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

 
CEO FORUM
Από αριστερά: Βασίλης Γιαννίκος και Γρηγόρης Ζαραλίδης, Premier Events Group, Γιώργος Αναστασόπουλος, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών, Gerhard Schroeder, Γιώτα Παπαρίδου, SyNET, Παντελής Τζωρτζάκης, ΣΕΠΕ, Γιάννης Γούσης, Siemens Εταιρικές Επικοινωνίες, Στάυρος Ιγνατιάδης, ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Intralot


Ο ΣΕΠΕ συμμετείχε με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι δραστηριότητές του για την ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών στη χώρα μας. Το περίπτερο του ΣΕΠΕ αποτέλεσε σημείο συνάντησης και συζητήσεων κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά και το “Βραβείο Καλύτερου Σχεδιασμού”.

 
Από αριστερά: Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΠΕ, Gerhard Schroeder, Παντελής Τζωρτζάκης, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Α' Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ, Ελένη Παπανδρέου, Ειδική Γραμματέας ΔΣ ΣΕΠΕ, Γρηγόρης Ζαραλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Premier Events Group


Η βράβευση του περιπτέρου του ΣΕΠΕ για δεύτερη χρονιά αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών του για την καλύτερη εκπροσώπηση των επιχειρήσεων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών σε όλα τα επίπεδα, και ενθάρρυνση για τη συνέχιση των προσπαθειών μας για την ανάπτυξη του κλάδου.

 
Εγκαίνια dte 2008
Από αριστερά: Γρηγόρης Ζαραλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Premier Events Group, Βασίλης Γιαννίκος, Γενικός Διευθυντής Premier Events Group, Γιώργος Αναστασόπουλος, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών, Gerhard Schroeder, Παντελής Τζωρτζάκης, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ, Νίκος Σηφουνάκης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ


 
Το Περίπτερο του ΣΕΠΕ στην dte 2008

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ