Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Διαβούλευση Σχεδίου Διακήρυξης διαγωνισμού για το έργο “Υποστήριξη του Περιφερειακού Συστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας” από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

announcements_cover

Σας ενημερώνουμε ότι το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει αναρτήσει σε Προκαταρκτική Διαβούλευση το Σχέδιο Διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για την υλοποίηση  του υποέργου “Υποστήριξη του Περιφερειακού Συστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας” της Πράξης “Μηχανισμός υποστήριξης του περιφερειακού συστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας”,  το οποίο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014-2020” (ΟΠΣ 5050770).

Αντικείμενο της σύμβασης είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η λειτουργία του μηχανισμού υποστήριξης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (ΠΣΕΕ) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (ΠΑΜΘ).

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των €300.645,16 μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (εκτιμώμενη αξία συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 372.800,00€) .

Η προκαταρτική διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 24/02/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν καταθέτοντας σχόλια ή/και παρατηρήσεις μέσω της πλατφόρμας www.promitheus.gov.gr.

Ο αριθμός διαβούλευσης στην πλατφόρμα www.promitheus.gov.gr  είναι 23DIAB000025800 2023-02-08.  

To Τεύχος Διακήρυξης προς διαβούλευση είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ΠΤΑ ΑΜΘ: https://pta.gov.gr/prokiryxeis/diabovouleysimes-ris3/