Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Διαβούλευση Διακήρυξης Διαγωνισμού για το έργο “Προμήθεια εξοπλισμού ΤΠΕ για την αναβάθμιση των κεντρικών δικτυακών υποδομών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου”

announcements_cover

Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, στο πλαίσιο κατάρτισης του τεύχους Διακήρυξης που αφορά Ηλεκτρονικό Ανοικτό Άνω των Ορίων, σε Τμήματα, Διαγωνισμό για το Υποέργο 3: “Προμήθεια εξοπλισμού ΤΠΕ για την αναβάθμιση των κεντρικών δικτυακών υποδομών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου”, της υπό αξιολόγησης Πράξης: “Αναβάθμιση και εμπλουτισμός του οικοσυστήματος ψηφιακών υπηρεσιών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου/Επέκταση των λειτουργιών του συστήματος myschool και ολοκλήρωση του περιβάλλοντος παροχής προηγμένων ψηφιακών υπηρεσιών στο σύνολο των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας» μέσω του Ε.Π. “ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ” 2014-2020, για την προμήθεια εξοπλισμού:

1. Συγκεντρωτή ευρυζωνικών προσβάσεων υψηλής διαθεσιμότητας, με εφεδρεία σε όλα τα υποσυστήματα του (full redundant).

Ποσότητα: 1. Τόπος Παράδοσης/Εγκατάστασης: Αθήνα.

2. Μεταγωγείς υψηλής ταχύτητας - Multigigabit Ethernet.

Ποσότητα: 2. Τόπος Παράδοσης/Εγκατάστασης: Αθήνα.

3. Οπτικών προσαρμογέων SR για δρομολογητή Cisco C6807-XL.

Ποσότητα: 8. Τόπος Παράδοσης: Αθήνα.

4. Συστήματος προστασίας Δικτύου - Firewall (Next Generation) πλήρης προστασίας έναντι κινδύνων (threat preventions), τύπου sandboxing εναντίον zero-day επιθέσεων, σε μορφή ενός ζεύγους συσκευών ιδίου τύπου, διάταξης υψηλής διαθεσιμότητας.

Ποσότητα: 1. Τόπος Παράδοσης/Εγκατάστασης: Αθήνα

5. Δικτυακές συσκευές καταμερισμού φορτίου Load Balancers (LB) για την υλοποίηση load balancing, τερματισμό SSL/TLS SSL/ (SSL/TLS termination) και application acceleration.

Ποσότητα: 2. Τόπος Παράδοσης/Εγκατάστασης: Αθήνα,

για τις ανάγκες βελτίωσης των κεντρικών υποδομών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (www.sch.gr), έχει αναρτήσει σε Δημόσια Διαβούλευση το συνολικό τεύχος Διακήρυξης (Κωδ. 22DIAB000025242).

Ο  προϋπολογισμός της προμήθειας του εξοπλισμού είναι 524.460,00€ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, που αναλύεται σε δύο Τμήματα - 1 και 2 :

• ΤΜΗΜΑ 1: “Εξοπλισμός Δικτύου Διανομής ΠΣΔ”, εκτιμώμενης αξίας 281.660,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (εκτιμώμενη αξία συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: €349.258,40), για την προμήθεια των ειδών 1 έως και 3.

• ΤΜΗΜΑ 2: “Εξοπλισμός Κέντρου Δεδομένων ΠΣΔ”, εκτιμώμενης αξίας 242.800,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (εκτιμώμενη αξία συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: €301.072,00), για την προμήθεια των ειδών 4 και 5. 

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2022 και είναι προσβάσιμη στο link:

https://cerpp.eprocurement.gov.gr/eproc-deliberation/unprotected/searchDeliberations.htm?execution=e2s1