Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Επαναπροκήρυξη Διαγωνισμού για το έργο “Τυποποίηση διαδικασιών των υπηρεσιών που παρέχονται από τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων” από το Υπουργείο Εξωτερικών

announcements_cover

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Εξωτερικών - Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ επαναπροκηρύσσει το έργο “Τυποποίηση διαδικασιών των υπηρεσιών που παρέχονται από τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων - ISO 9001:2015”, το οποίο έχει ενταχθεί στο “Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) περιόδου 2014-2020” και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των €74.000,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (Προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ €59.677,42).

Το έργο αφορά την ανάπτυξη αποτελεσματικότερων, λειτουργικότερων και πιο εύχρηστων διαδικασιών που εφαρμόζουν τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (OEY) των Αρχών Εξωτερικού, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις, συμβάλλοντας, επίσης, στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης αυτών προς το κράτος και τη δημόσια διοίκηση.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού του άρθρου 117 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού και τους ειδικότερους όρους της σχετικής διακήρυξης και θα ανατεθεί με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής.

Οι προσφορές υποβάλλονται στην Επιτελική Δομή του ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εξωτερικών (Βασ. Σοφίας 1, 1ος όροφος, Γραφ. 7, 106 71 Αθήνα), μέχρι την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, ώρα 12:00 [καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών].

Διακήρυξη έργου [PDF].

Παραρτήματα της διακήρυξης [DOC].

Η διακήρυξη και τα συνοδευτικά έγγραφα βρίσκονται, επίσης, αναρτημένα στο link:

https://www.mfa.gr/ypiresies-gia-epiheiriseis/dimosioi-diagonismoi-diavouleyseis/tupopoiese-diadikasion-ton-uperesion-pou-parekhontai-apo-ta-grapheia-oikonomikon-kai-emporikon-upotheseon-iso-90012015.html

Ημερομηνία προηγούμενης σχετικής ενημέρωσης: 12/3/2020.