Εκδήλωση SiG: 3 Years of Internationalization

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Image not found

Εκδήλωση SiG: 3 Years of Internationalization

Έναρξη 09:00 - Λήξη 17:00
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Αίθουσα Jacqueline de Romilly)

Σας ενημερώνουμε ότι στις 15 Νοεμβρίου 2023 (ώρα 11:00 - 14:00), η Study in Greece (SiG) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “3 Years of Internationalization - Reflecting on the past Gazing into the future of Higher Education”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Αίθουσα Jacqueline de Romilly).

Η Study in Greece (SiG) είναι ο εθνικός φορέας της Ελλάδας με στόχο τη διεθνοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης, την προβολή των Ελληνικών Πανεπιστημίων και την παροχή υπηρεσιών για διεθνείς φοιτητές. Στην εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, θα παρουσιαστεί η συμβολή του φορέα και το έργο του τα 3 χρόνια παρουσίας του στο ακαδημαϊκό γίγνεσθαι τόσο της χώρας, όσο και παγκοσμίως.

Η Study in Greece (SiG) είναι ο εθνικός φορέας της Ελλάδας με στόχο τη διεθνοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης, την προβολή των Ελληνικών Πανεπιστημίων και την παροχή υπηρεσιών για διεθνείς φοιτητές. Έχει την αιγίδα τεσσάρων ελληνικών υπουργείων: Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων, Υπουργείο Πολιτισμού και Υπουργείο Τουρισμού, αλλά και τη γενικότερη στήριξη του ελληνικού κράτους. Στην τρέχουσα μορφή του, το Study in Greece είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με μέλη όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τη συμμετοχή είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.