Total Digital Transformation 2024 - It's Now or Never! 20.3.2024

Διοργάνωση/ Υποστήριξη ΣΕΠΕ

Image not found

Total Digital Transformation 2024 - It's Now or Never! 20.3.2024

Έναρξη 09:00 - Λήξη 17:00

Σας ενημερώνουμε ότι στις 20 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθεί ψηφιακά το Total Digital Transformation 2024, το οποίο διοργανώνεται από την Smart Press, με στόχο να φέρει στο επίκεντρο το ζήτημα του ψηφιακού μετασχηματισμού, παρέχοντας λύσεις, προτάσεις και στρατηγικές.

Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, θα επικεντρώσει τo ενδιαφέρον του στην ανάλυση και κατανόηση των σημαντικών επιπτώσεων και ευκαιριών που παρουσιάζονται από το cloud computing, των ψηφιακών επιχειρηματικών μοντέλων και των κέντρων δεδομένων, δίνοντας έμφαση στη σημασία της κυβερνοασφάλειας και της ανθεκτικότητας.

Αποτελεί, επίσης, μια ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις να ανακαλύψουν τη σημασία της ψηφιακής καινοτομίας και του μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη, παρέχοντας τους έναν ολοκληρωμένο “οδικό χάρτη” για την αποτελεσματική ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στις βασικές επιχειρηματικές στρατηγικές τους.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες που θέλουν να κλιμακώσουν τις δραστηριότητές τους, να μπουν σε νέες αγορές ή να εξορθολογίσουν τις υπάρχουσες διαδικασίες, για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Στο συνέδριο, μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν θεματικές, όπως το Cloud Computing, τα Data Centers και η Κυβερνοασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, πατήστε ΕΔΩ.

Για τη δήλωση συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ.