Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού ΤΠΕ Σχολικών Μονάδων Προσχολικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

announcements_cover

Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, Τομέα Παιδείας αποφάσισε την προκήρυξη και διενέργεια Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού ΤΠΕ Σχολικών Μονάδων Προσχολικής  Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Βορείου  Αιγαίου.

Το αντικείμενο του Διαγωνισμού αφορά στην  προμήθεια, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργίας εξοπλισμού ΤΠΕ και λογισμικών σε  Σχολικές Μονάδες  των νομών Λέσβου, Χίου και Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με στόχο την ενίσχυση της χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας κατά τη διδακτική πράξη στην Προσχολική  Εκπαίδευση (CPV: 30200000-1 Εξοπλισμός Η/Υ & προμήθειες).

O στόχος του εν λόγω έργου είναι η ενίσχυση της χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας κατά τη διδακτική πράξη στην Προσχολική Εκπαίδευση. Επιπλέον, επιδιώκεται η δημιουργία θετικών συνθηκών και η διασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών από όλους όσοι μετέχουν στο εκπαιδευτικό σύστημα. Η απόκτηση κατάλληλου εξοπλισμού αποτελεί αδιαμφισβήτητα μέσο προς την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Η παραπάνω προμήθεια εντάσσεται στο πλαίσιο του Υποέργου 1 με τίτλο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού ΤΠΕ Σχολικών Μονάδων Προσχολικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου» της Πράξης «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού ΤΠΕ Σχολικών Μονάδων Προσχολικής Εκπαίδευσης  της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου» του Άξονα Προτεραιότητας 2β «Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού» του Ε.Π. «Βόρειο Αιγαίο» 2014-2020, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

Προϋπολογισμός του Διαγωνισμού

 Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται σε 192.492,74 € (εκατόν ενενήντα δύο χιλιάδες τετρακόσια ενενήντα  δύο ευρώ και εβδομήντα τέσσερα λεπτά) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ήτοι 238.691,00 € (διακόσιες τριάντα οκτώ χιλιάδες εξακόσια  ενενήντα ένα ευρώ ) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Χρόνος και Τόπος Υποβολής Προσφορών

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.  Οι προσφορές υποβάλλονται από τους υποψήφιους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης  www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών:

Στις 20-10-2017, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το σχετικό Τεύχος Διακήρυξης και οποιοδήποτε άλλο σχετικό με τον Διαγωνισμό έγγραφο, άνευ αντιτίμου, από τη διαδικτυακή σελίδα του ΕΣΗΔΗΣ ή την ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής (Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, Τομέα Παιδείας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων) www.epiteliki.minedu.gov.gr.

Απόφαση ‘Έγκρισης  Διενέργειας: 3604/18-09-2017

Τεύχος Διακήρυξης : 3658/21-09-2017

α/α ΕΣΗΔΗΣ: 46284