Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Διαβούλευση σχεδίου διακήρυξης για το έργο “Άμεσες προσαρμογές στις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας - Change Requests - για το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Δημοσιονομικής Πολιτικής (Ο.Π.Σ. - Δ.Π.)”

announcements_cover
Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε για διαβούλευση από το Υπουργείο Οικονομικών,  το Σχέδιο Διακήρυξης για το έργο “Άμεσες προσαρμογές στις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας - Change Requests - για το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Δημοσιονομικής Πολιτικής (Ο.Π.Σ. -  Δ.Π.)”. Πρόκειται για Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, με βάση την τιμή. Το έργο χρηματοδοτείται από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Οικονομικών.

Αντικείμενο της παρούσας διακήρυξης είναι η κάλυψη άμεσων και επιτακτικών αναγκών της Διεύθυνσης  Παραγωγικής Λειτουργίας Συστημάτων, Εκτυπώσεων & Λειτουργικής Υποστήριξης της ΓΓΠΣ & ΔΥ,  που αφορούν στην ανάπτυξη, προσαρμογή και επικαιροποίηση σε νέες εκ του νόμου απαιτήσεις του λογισμικού εφαρμογών του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΟΠΣ-ΔΠ) και των λοιπών τυχόν επηρεαζόμενων συστημάτων και εφαρμογών.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του €1.000.000 (ενός εκατομμυρίου ευρώ), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: €806.451,62, πλέον ΦΠΑ: €193.548,38).

Η προθεσμία για την υποβολή σχολίων στη διαβούλευση λήγει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο παρατηρήσεων, το οποίο επισυνάπτεται στο σχέδιο διακήρυξης και να το αποστείλουν είτε με e-mail: change@gsis.gr, είτε με fax: 210-4802129.

Οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται, επίσης, αναρτημένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: