Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο Διακήρυξης Διενέργειας Ηλεκτρονικού, Ανοικτού, Δημοσίου Διεθνούς Διαγωνισμού με τίτλο “Ψηφιακές Υπηρεσίες ΕΑΑΔΗΣΥ - Κεντρικός και Περιφερειακός Εξοπλισμός"

announcements_cover

Σας ενημερώνουμε ότι η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) έχει αναρτήσει σε Δημόσια Διαβούλευση το Σχέδιο Διακήρυξης του Ηλεκτρονικού, Ανοικτού, Δημόσιου, Διεθνούς Διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου "Ψηφιακές Υπηρεσίες Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων - Κεντρικός και Περιφερειακός Εξοπλισμός".

Αντικείμενο του παρόντος έργου είναι η προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου κεντρικού και περιφερειακού εξοπλισμού και λογισμικού στο χώρο που θα διατεθεί από την Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. και οι υπηρεσίες εκπαίδευσης διαχειριστών, δοκιμαστικής λειτουργίας, εγγύησης και υποστήριξης των υποδομών.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.

Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις θα διαβιβάζονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eaadhsy@eaadhsy.gr, με βάση το σχετικό πρότυπο έγγραφο υποβολής προτάσεων.

Το σχέδιο διακήρυξης προς διαβούλευση βρίσκεται εδώ και το πρότυπο έγγραφο υποβολής προτάσεων εδώ.

Οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Αρχής: http://www.hsppa.gr/index.php/8-c-eaadhsy/67-diavouleysh-gia-diagonismo-tpe