Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός, για την προμήθεια IP τηλεφωνικών συσκευών, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης

announcements_cover
Σας ενημερώνουμε για την προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές, για την προμήθεια IP τηλεφωνικών συσκευών, για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης (Α.Δ.Μ.-Θ.) έτους 2014, με κριτήριο κατακύρωσης τη συνολικά χαμηλότερη οικονομική προσφορά. Η προσφορά πρέπει να αφορά το σύνολο των ζητούμενων ειδών και υπηρεσιών: τηλεφωνικές συσκευές, άδειες χρήσης, τροφοδοτικά και ετήσια υποστήριξη - συμβόλαιο συντήρησης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των €17.528,98 (δέκα επτά χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ και ενενήντα οκτώ λεπτών), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Διακήρυξη, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, ώρα 12.00, στην Α.Δ.Μ.-Θ., Διεύθυνση Οικονομικού, Τμήμα Προμηθειών και Διαχείρισης Υλικού, Καθ. Ρωσσίδη 11, 540 08 Θεσσαλονίκη.

Συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινίσεις, για το περιεχόμενο της Διακήρυξης, μπορούν να ζητηθούν εγγράφως (με επιστολή ή fax), το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, από το Τμήμα Προμηθειών και Διαχείρισης Υλικού, τηλ. 2313 309437, -151, fax: 2313309188, e-mail: tdpy@damt.gov.gr .

Διακύρηξη σε μορφή .pdf