Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Πρόγραμμα “Εντός Αθηνών” από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τη συμβουλευτική υποστήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Δήμο Αθηναίων

announcements_cover

Σας ενημερώνουμε ότι το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) μέσω του προγράμματος  “ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ” προσφέρει τη δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, που έχουν έδρα ή υποκατάστημα στο Δήμο Αθηναίων, να λάβουν δωρεάν υποστήριξη με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες τους. Το πρόγραμμα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, υλοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπόρων Ελλάδος (ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Π. “Αττική”) στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος “Έργο: Αθήνα” του Δήμου Αθηναίων.

Tην παρούσα χρονική περίοδο, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι δράσεις, που αφορούν την εξατομικευμένη υποστήριξη των επιχειρήσεων σε γενικότερα θέματα επιχειρηματικότητας (πωλήσεις, οργάνωση, βιωσιμότητα, κ.α.), όπως και σε ζητήματα καινοτομίας (εισαγωγή/ ανάπτυξη καινοτομίας, διαφοροποίηση προϊόντος, κ.ο.κ.).

Στην ιστοσελίδα www.entosathinon.gr μπορεί κάθε επιχειρηματίας να ενημερωθεί με απλό και σύγχρονο τρόπο για τις υπηρεσίες του έργου και να υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση του.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έως την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, μέσα από την ιστοσελίδα του έργου, είτε κατόπιν επικοινωνίας στο τηλ. 210-8846852 (εσωτ. 401-402). Για την επιλογή και υποστήριξη των επιχειρήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού επιχειρήσεων. 

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.imegsevee.gr/proskliseis-diagwnismoi/ekseliksi/879-2014-05-28-11-37-41