Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Επαναπροκήρυξη Διαγωνισμού για την “Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού και περιφερειακού εξοπλισμού και τη δημιουργία διαδραστικών εφαρμογών και διαδικτυακού τόπου στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας” από την Εφορεία Σπηλαιολογί

announcements_cover

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας" ενταγμένου στο Ε.Π. Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας - Ηπείρου 2007-2013, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους, η Εφορεία Σπηλαιολογίας Ν. Ελλάδος έχει προκηρύξει επαναληπτικό πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την “Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού και περιφερειακού εξοπλισμού και τη δημιουργία διαδραστικών εφαρμογών και διαδικτυακού τόπου στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας”.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  - ΗΠΕΙΡΟΥ 2007 - 2013.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται, κατ’ ανώτατο όριο, στο ποσό των €55.000,00 (πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, ώρα 15:00. Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού είναι η 24/04/2014, ώρα 10 π.μ. 

Διακήρυξη διαγωνισμού σε μορφή .zip 

Προηγούμενη σχετική ενημέρωση: www.sepe.gr/default.aspx?pid=34&la=1&artID=5724