Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Schneider Electric συμμετέχει στο Smart City World Congress και παρουσιάζει έξυπνες λύσεις για μια καλύτερη ζωή στις πόλεις

schneider

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και στην ενεργειακή απόδοση, συμμετέχει ενεργά στο Smart City Expo World Congress, που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη από τις 18 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Μετά από τη συμμετοχή της σε μερικά από τα πιο πρωτοποριακά projects στην ανάπτυξη των έξυπνων πόλεων, όπως το πρόγραμμα για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας μέσω της βελτίωσης της αποδοτικότητας στην πόλη της Βοστώνης, η γαλλική πολυεθνική θα εξηγήσει πώς ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της πόλης.

Η προσέγγιση της εταιρείας βασίζεται στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που αποκτήθηκε από τα περισσότερα από 200 projects που έχει αναλάβει αυτή τη στιγμή σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, τα οποία θα παρουσιαστούν στο booth της πολυεθνικής, καλύπτοντας ποικιλία θεμάτων όπως η διαχείριση των υδάτων, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των πόλεων ή η πρόοδος στη βελτιστοποίηση της χρήσης ενέργειας. Πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα projects από το Χονγκ Κονγκ, το Carson City, τη Βαρκελώνη και τη Λυών θα είναι διαθέσιμα για τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου καθώς και όλα τα φετινά επιτυχημένα projects της εταιρίας.

Η Schneider Electric, ο ειδικός των «Έξυπνων Πόλεων», θα μοιραστεί επίσης το όραμα και την εμπειρία της σχετικά με το μέλλον σε αυτόν τον τομέα μέσα από τις κεντρικές ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Charbel Aoun, Αντιπρόεδρος στον τομέα των «Έξυπνων Πόλεων» στην εταιρία, ο Alistair Pim, Αντιπρόεδρος στον τομέα Business Development and Alliances, ο Donald C. Clark, Αντιπρόεδρος στον τομέα Software Solutions, και η María Serrano, Διευθύντρια του ‘Center of Excellence’ το οποίο επικεντρώνεται στις έξυπνες λύσεις για τις πόλεις, θα εξηγήσουν τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στη βελτίωση της διαχείρισης της πόλης, την εφαρμογή ενεργειακά αποδοτικών λύσεων και την ανάπτυξη και την πρόοδο στο λεγόμενο “Internet of Things”.

Εκτός από τη συμμετοχή της Schneider Electric στα διάφορα σχετικά έργα, το κλειδί για να γίνουν οι έξυπνες πόλεις πραγματικότητα, είναι να ενσωματωθούν τα διαφορετικά συστήματά τους σε ένα ενιαίο πλαίσιο που θα επιτρέπει τη συλλογική ανταλλαγή δεδομένων και τη διαχείριση των πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο. Η εταιρεία συμμετέχει στο Smart City World Congress προκειμένου να παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις, δύο εκ των οποίων επικεντρώνονται στη διαχείριση της κυκλοφορίας και την προετοιμασία για δυσμενείς μετεωρολογικές συνθήκες. Με την τεχνογνωσία που η εταιρεία απέκτησε με την εξαγορά της Invensys, αυτές οι λύσεις εδραιώνουν την γαλλική πολυεθνική ως βασικό παράγοντα στην ανάπτυξη πλατφορμών για τη δημιουργία των έξυπνων πόλεων.

Με την πάροδο των ετών, η Schneider Electric έχει γίνει σημείο αναφοράς στον τομέα των έξυπνων πόλεων, χάρη τόσο στην ικανότητά της για τεχνολογική ανάπτυξη όσο και στην ανάληψη και εκτέλεση πρωτοποριακών έργων και εφαρμογών για πιο έξυπνες πόλεις. Η εταιρεία πρόσφατα μοιράστηκε την επιθυμία της να δημιουργήσει το πρώτο Smart City Center of Excellence στη Βαρκελώνη, στο παλιό εργοστάσιο Ca l'Alier, στην περιοχή του El Poblenou. Το Smart City Centre of Excellence προορίζεται να γίνει ο τόπος όπου οι έξυπνες πόλεις θα γίνονται πραγματικότητα.

To περίπτερο της Schneider Electric στο συνέδριο: Palacio 2. Nivel 0. Calle B Stand 428

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ