Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H Mobile Technology RFID Provider στη Cisco Connect Greece 2014

Η MOBILE TECHNOLOGY για έβδομη χρονιά συμμετέχει ως RFID PROVIDER στη σημαντικότερη εκδήλωση για τον χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από τη CISCO Connect Greece 2014. Η εκδήλωση-θεσμός με θέμα «Internet of Everything» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Intercontinental και θα παρουσιάσει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις και αρχιτεκτονικές λύσεις που αξιοποιούν το IoE και μπορούν να οδηγήσουν τις ελληνικές εταιρείες και τους οργανισμούς στην ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια.

Η MOBILE TECHNOLOGY, χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της, έχει αναλάβει την υποστήριξη της αυτόματης αναγνώρισης των επισκεπτών κατά την είσοδο και έξοδό τους από τους συνεδριακούς χώρους, χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία RFID σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό της INTERMEC by Honeywell. Η συγκεκριμένη λύση έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στις αντίστοιχες εκθέσεις των προηγούμενων ετών, αποσπώντας τα θετικά σχόλια τόσο του κοινού, όσο και των διοργανωτών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η MOBILE TECHNOLOGY έχει επενδύσει συστηματικά στην προώθηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, προωθώντας αποτελεσματικές λύσεις που καλύπτουν τόσο τις ανάγκες του Ιδιωτικού, όσο και του Δημόσιου Τομέα.