Το νέο 4G Smartphone Samsung Galaxy Note 4 με μοναδική προσφορά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

18 Νοεμβρίου 2014

Φθηνότερα έως 400€ μπορούν να αποκτήσουν οι καταναλωτές το νέο Samsung Galaxy Note 4 και αποκλειστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ να πάρουν δωρεάν την ασφάλεια της συσκευής αξίας 60€.

Στη μοναδική τιμή των 441,70€ από 849€, προσφέρουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το Samsung Galaxy Note 4 με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS 65. Το Samsung Galaxy Note 4 είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 5,7’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,7GHz και κάμερα 16MP με ολοζώντανα χρώματα για εκπληκτικές φωτογραφίες και HD video. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, fast charging λειτουργία για γρήγορη φόρτιση, ενώ το εξελιγμένο S Pen προσφέρει μία μοναδική εμπειρία γραφής. Το Samsung Galaxy Note 4 υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο.

Το Samsung Galaxy Note 4 έρχεται να προστεθεί στη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νο1 προορισμός για Smartphones. Για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, και με ταχύτητες που συνεχώς αυξάνονται.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ