Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Νέα προσφορά της Coral Gas σε συνεργασία με τα καταστήματα Κωτσόβολος

Από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015, οι καταναλωτές που προμηθεύονται θερμάστρες υγραερίου από οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος μπορούν να επωφεληθούν από μια νέα προσφορά της Coral Gas.

Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε πελάτη που αγοράζει θερμάστρα υγραερίου από ένα από τα 95  καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος, η Coral Gas κάνει δώρο μία νέα φιάλη υγραερίου GoGAS και τον απαιτούμενο ρυθμιστή συνολικής αξίας 24,90€. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται η επιστρεφόμενη αξία εγγύησης της φιάλης 29€.

Η νέα υπερσύγχρονη φιάλη υγραερίου GoGas συνδέεται με όλες τις συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσης. Είναι πολύ ελαφριά και συνεπώς εξαιρετικά εύχρηστη, διαθέτει ειδική βαλβίδα που κάνει τη σύνδεση της απλή, ενώ προσφέρει στον καταναλωτή σύστημα τριπλής ασφάλειας σε σχέση με τις συνηθισμένες κλασικές μεταλλικές φιάλες.

Η προσφορά ισχύει για την προμήθεια νέας φιάλης GoGas από επιλεγμένα πρατήρια Shell και Avin, καθώς και από καταστήματα με το σήμα της Coral Gas. Το μόνο που χρειάζονται οι καταναλωτές για την παραλαβή του δώρου τους είναι η επίδειξη φωτοτυπίας της απόδειξης αγοράς της θερμάστρας υγραερίου που πραγματοποίησαν από τα καταστήματα Κωτσόβολος και το σχετικό κουπόνι δώρου που θα παραλάβουν από τα ταμεία των καταστημάτων κατά την αγορά της θερμάστρας.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα επιλεγμένα σημεία διάθεσης είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα coralgas.gr ή στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 8001190600.

Φέτος το χειμώνα ζεσταθείτε με σόμπες υγραερίου και φιάλες GoGas!