Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Ανακοίνωση Intralot

Η INTRALOT ανακοινώνει την αποχώρηση του κ. Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, με ισχύ από 17.11.2014,  ενώ διατηρεί τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της INTRALOT κ. Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον κ. Αντωνόπουλο για την επί τρεις δεκαετίες αφοσίωσή του στους στόχους των ομίλων INTRACOM και INTRALOT και την συμβολή του στη δημιουργία ενός πρωτοπόρου τεχνολογικού ομίλου με διεθνή αναγνώριση. Η απόφαση του κ. Αντωνόπουλου να αποχωρήσει έγινε δεκτή ενώ παραμένει πολύτιμος προσωπικός συνεργάτης και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας. Η INTRALOT, χάρις στα μέχρι σήμερα επιτεύγματά της, το διεθνές δίκτυό της, την τεχνολογική αιχμή της, και τη σταθερή εδραίωσή της ως μια από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως, αντιμετωπίζει με δυναμισμό και αισιοδοξία τις σύγχρονες προκλήσεις και σχεδιάζει το νέο κύκλο ανάπτυξής της».

Από την πλευρά του ο κ. Αντωνόπουλος δήλωσε: «Μετά από 22 χρόνια από την ίδρυσή της στο τιμόνι της INTRALOT ήρθε ο καιρός της αναγκαίας ανανέωσης. Οι συνεργάτες μου και εγώ, με τη στήριξη του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μετόχων, απολαύσαμε ένα ταξίδι στη δημιουργία μιας μεγάλης πολυεθνικής με σταθερές ρίζες στις πέντε ηπείρους.

Θα συνεχίσω, στη νέα σελίδα της εταιρείας, να στηρίζω τη Διοίκηση και τα στελέχη της στην επίτευξη νέων στόχων».

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Κεραστάρης, με πολυετή και επιτυχή συνεργασία με τον Όμιλο INTRACOM ως Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online.