Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Χρυσό για τη SiEBEN στα Social Media Αwards

Σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2014 για τα Social Media Awards της Boussias Communications, η SiEBEN έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Use of Social Media in Fashion/Beauty. Η εταιρεία βραβεύτηκε για την καμπάνια «Νο 110 - Ξεχωριστή σαν Εσένα» που υλοποίησε για λογαριασμό της Henkel Hellas για το λανσάρισμα της νέας επετειακής σειράς προϊόντων περιποίησης Diadermine No 110.

Η βραβευμένη καμπάνια προβλήθηκε μέσα από την ιστοσελίδα της Diadermine, το κανάλι της στο YouTube και τη σελίδα στο Facebook. Δεδομένου ότι η SiEBEN δραστηριοποιείται στη διαχείριση σελίδων social media εδώ και περίπου 1.5 χρόνο «η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά που κάνουμε στον τομέα των social media», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της SiEBEN Ισίδωρος Σιδερίδης προσθέτοντας ότι, «είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη βραβεία!»

Σημειώνεται ότι η SiEBEN έχει αναλάβει την υλοποίηση Digital Marketing ενεργειών της Diadermine από τον Δεκέμβριο του 2013. Οι ενέργειες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τη διαχείριση της παρουσίας του brand στα social media και τη διαχείριση Marketing CRM και custom profiling.