Ασφαλές και αξιόπιστο με σφραγίδα Greca!

Μελών ΣΕΠΕ

28 Φεβρουαρίου 2017

Ξέγνοιαστα και με ασφάλεια πραγματοποιούν τις αγορές τους οι επισκέπτες του WIND e-shop καθώς η εταιρεία απέσπασε το σήμα αξιοπιστίας GRECA Trustmark που πιστοποιεί τις ασφαλείς συναλλαγές στο διαδίκτυο.

Το WIND e-shop, ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα που αποσπά αυτή τη διάκριση, πληροί και τις 120 προϋποθέσεις για ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και του Κώδικα Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπως πιστοποιεί και η GRECA Trustmark. Η πιστοποίηση αφορά μεταξύ άλλων :  πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα, έμπιστη διαδικασία παραγγελιοδοσίας,  εξυπηρέτηση πελατών και προστασία προσωπικών δεδομένων.

Όπως εξηγεί ο Νίκος Μαλλιάκας, Digital Services Director της WIND Ελλάς: ‘’Στo e-shop μας οι καταναλωτές θα βρουν μοναδικές προσφορές προγραμμάτων ομιλίας και Internet καθώς και μια ευρεία γκάμα συσκευών, ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα οφέλη του 4G Δικτύου της WIND  με απόλυτη ασφάλεια και ξενοιασιά’’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ