Η ATC υποστηρίζει το Oracle Modern Business Experience 2017

Μελών ΣΕΠΕ

28 Φεβρουαρίου 2017

H Athens Technology Center (ATC) για μια ακόμα χρονιά έδωσε δυναμικό παρόν στην ετήσια ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει η Oracle για πελάτες και συνεργάτες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των επιχειρηματικών εφαρμογών. Η φετινή διοργάνωση, με τίτλο “Modern Business Experience” εστίασε στις cloud λύσεις και πώς αυτές μεταμορφώνουν τα επιχειρηματικά μοντέλα και τις σχέσεις με τους πελάτες, τους εργαζομένους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες.

Η ATC, συνεργάτης επιπέδου Gold του Oracle PartnerNetwork (OPN) και Oracle SaaS Expert, συμμετείχε σε panel με θέμα τα νέα πρότυπα κι απαιτήσεις στη Διαχείριση κι Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. Συγκεκριμένα, ο κος Νίκος Τσαμπουράκης, Managing Director της ATC, είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί ως προς τη μετεξέλιξη της παραδοσιακής διαδικασίας αναζήτησης και επιλογής στελεχών μέσω τεχνολογιών mobile και κοινωνικής δικτύωσης (social recruiting) αλλά και να μεταφέρει την εμπειρία από το διττό ρόλο της ATC, τόσο ως technology consultant & provider για λύσεις HCM όσο και ως recruiter σε επίπεδο outsourcing.

Μέσω της συνεργασίας τους, Oracle και ATC προσφέρουν ένα ισχυρό συνδυασμό τεχνολογιών διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου με επαγγελματικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, το «μείγμα» περιλαμβάνει την αξιοποίηση της πλατφόρμας Taleo Cloud της Oracle, καθώς και υπηρεσίες υλοποίησης, εκπαίδευσης και συμβουλευτικής από την ATC.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ