Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος από την Deloitte

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, 160 μέλη της ομάδας δρομέων της Deloitte από την Ελλάδα, την Αγγλία, τις Η.Π.Α., την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Ρωσία και την Τσεχία θα αγωνιστούν στον Κλασικό Μαραθώνιο των Αθηνών και τους αγώνες δρόμου των 5 και των 10 χλμ., υποστηρίζοντας την Ανεξάρτητη Ιατρική Ανθρωπιστική Οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Πρόκειται για μια ενέργεια που μετρά 5 χρόνια και έχει ως στόχο τη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών. Για πρώτη φορά το 2010 ομάδα 50 ατόμων έτρεξε στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο υποστηρίζοντας το Σωματείο ΕΛΙΖΑ SOS. Τον επόμενο χρόνο, η Deloitte συμμετείχε στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο με ομάδα 57 ατόμων για την ενίσχυση του προγράμματος «Ολιστική Θεραπευτική Προσέγγιση Βρεφών Υψηλού Κινδύνου» της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ το 2012 και το 2013 η ομάδα της Deloitte αγωνίστηκε στον 30ο και 31ο Κλασικό Μαραθώνιο για τη συγκέντρωση δωρεών για το πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια» της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Αυτή τη χρονιά η ομάδα της Deloitte θα αγωνιστεί στο πλευρό της Ανεξάρτητης Ιατρικής Ανθρωπιστικής Οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα». Οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές.

Όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία της Deloitte και να συνεισφέρουν στην δράση των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» για τα θύματα της επιδημίας Ebola μπορούν να κάνουν τη δωρεά τους χαρίζοντας δώρα μέσω του συνδέσμου http://www.msfgifts.gr/campaign/deloitte.