Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα με μοναδικές προσφορές στα καταστήματα Κωτσόβολος!

Μελών ΣΕΠΕ

24 Νοεμβρίου 2016

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα με μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου από τα καταστήματα Κωτσόβολος! Η εταιρεία καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με το μήνυμα: «…τα δώρα είναι... ΜΕΛΛΟΝ», προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων σε προϊόντα τεχνολογίας, και όχι μόνο, από τις 24 Νοεμβρίου και για όλη την περίοδο των εορτών! 

Μοναδικές προσφορές τόσο για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, όσο και για προϊόντα οικιακού εξοπλισμού, αλλά και με δυνατότητα ευέλικτου τρόπου πληρωμής μέσω του προγράμματος «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος, περιμένουν όλους τους καταναλωτές για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Ειδικά από την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου και για 4 ημέρες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές, όπως: τηλεόραση Samsung 32 ιντσών μόνο €189, smartphone Samsung J1 μόνο €99, laptop Acer i3 μόνο €349, πλυντήριο 6 κιλών μόνο €199 και αφυγραντήρας 12 λίτρων μόνο €99! Οι συγκεκριμένες προσφορές θα ισχύουν έως τις 26/11 σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας ή έως 27/11 στο www.kotsovolos.gr

Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Κωτσόβολος με χιούμορ και φρεσκάδα χρησιμοποιεί τα διασκεδαστικά ρομποτάκια τεχνολογίας, τα «ΜΕΛΛΟΝ», τα οποία καλούν μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν πρωτότυπα δώρα τεχνολογίας σε ένα από τα 95 καταστήματα του δικτύου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του εορταστικού ωραρίου οι επισκέπτες των καταστημάτων Κωτσόβολος θα συναντήσουν μια σειρά από διαδραστικά events με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, διαγωνισμούς και παιχνίδια για μεγάλους και παιδιά! Το blog της εταιρείας θα ανανεώνεται συνεχώς με ό,τι νέο συμβαίνει στα καταστήματα για να κρατά ενήμερους τους καταναλωτές. Γιατί… «Φέτος στον Κωτσόβολο τα δώρα και οι εκπλήξεις είναι… ΜΕΛΛΟΝ!»  


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ