Η SiEBEN δίνει το παρόν στη Syskevasia 2014

H SiEBEN συμμετέχει στη 14η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Εκτυπώσεων & Logistics,  Syskevasia 14, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 10 Νοεμβρίου 2014 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) Παιανίας.

Στο περίπτερο Α30b (Τομέας Δ) της SiEBEN, στελέχη της εταιρίας θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με ολοκληρωμένες λύσεις του Enterprise Mobility και της φορητής παραγγελειοληψίας και θα παρουσιάσουν τη νέα έκδοση της πλατφόρμας PocketBiz, της πλέον επιτυχημένης πλατφόρμας mobile εφαρμογών στην ελληνική αγορά εδώ και 15 χρόνια.

Το PocketBiz αποτελεί την ιδανική λύση για την υποστήριξη όλων των εν κινήσει χρηστών κάθε εταιρείας καθώς καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των τμημάτων πωλήσεων (πωλητές, merchandisers, πωλήσεις X-VAN – PocketBiz Sales), της διαχείρισης των αποθηκών (PocketBiz Warehouse), των εξωτερικών συνεργείων τεχνικών (PocketBiz Field Service), των ιατρικών επισκεπτών (PocketBiz Pharma) και γενικότερα όλη την διαδικασία «από την παραλαβή στην παράδοση».

Παράλληλα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη νέα πλατφόρμα Integrated Digital Marketing Management της SiEBEN, το Marera.