Η Uni Systems φέρνει την Capriza στην Ελλάδα

Μελών ΣΕΠΕ

12 Σεπτεμβρίου 2016

H Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Capriza, την κορυφαία εταιρεία μετατροπής εφαρμογών σε enterprise mobility περιβάλλοντα και τη διάθεση στην αγορά καινοτόμου πλατφόρμας που παρέχει φιλικότερες προς το χρήστη επιχειρησιακές εφαρμογές και μεγαλύτερη λειτουργική ευελιξία.

Η καινοτομία της επιχειρησιακής πλατφόρμας της Capriza έγκειται στο ότι επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση των υφιστάμενων επιχειρησιακών εφαρμογών, όπως ERP, CRM, HCM, BI κ.α. μέσω της μετατροπής και ενσωμάτωσής τους σε mobile περιβάλλοντα. Η μετατροπή των εφαρμογών πραγματοποιείται σε πολύ μικρό χρόνο υλοποίησης και με ελάχιστη προσπάθεια, για την οποία δεν απαιτείται οποιαδήποτε επέμβαση στον κώδικα, χρήση επιπλέον APIs και νέων υποδομών ή αναβάθμιση των back office συστημάτων.

Ο Russell Acton, VP & GM της Capriza International δήλωσε: «Το παραδοσιακό μοντέλο επιχειρήσεων αλλάζει, την ίδια στιγμή που η ψηφιακή τεχνολογία δημιουργεί νέα δεδομένα στα επιχειρησιακά μοντέλα σε κάθε τομέα της αγοράς. Η ανάγκη ανταγωνισμού είναι πιο επιτακτική από ποτέ και η Capriza βρίσκεται στο σταυροδρόμι αυτών των τάσεων. Συνεργαζόμενη με επιχειρήσεις που διαθέτουν σημαντικούς τεχνολογικούς πόρους, η Capriza μπορεί να μεγιστοποιήσει την αξία των ίδιων των συστημάτων, όπως για παράδειγμα των Oracle PeopleSoft, SAP ERP, μετασχηματίζοντας απολύτως τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και οι πελάτες βάσει των συγκεκριμένων συστημάτων. Οι εύχρηστες «mobile μικρο-εφαρμογές» (“bit size mobile apps”) που δημιουργούνται υποστηρίζουν την προσπάθεια των οργανισμών να απλοποιήσουν τις λειτουργίες τους και να δημιουργήσουν πραγματική επιχειρηματική αξία. Υπάρχει σημαντική ζήτηση για την πλατφόρμα μας, η οποία αυξάνεται μέσω συνεργειών με έμπειρους συνεργάτες, όπως είναι η Uni Systems. Η Uni Systems επενδύει προκειμένου οι σύμβουλοί της να κατανοήσουν πλήρως και σε όλη τους την έκταση τις ευκαιρίες που προσφέρει η πλατφόρμα και έχοντας ήδη αποκτήσει αξιόλογες δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες της να ενισχύσουν την αξία των εφαρμογών τους. Στην Capriza είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός της συνεργασίας μας με μια εταιρεία που διαθέτει υψηλό κύρος στην αγορά που δραστηριοποιείται.» 

 «Η εμπειρία μας καταδεικνύει ότι το mobility κερδίζει συνεχώς έδαφος στις επιχειρήσεις προσφέροντας ευελιξία, εξοικονόμηση πόρων και αύξηση της παραγωγικότητας», ανέφερε ο Θοδωρής Πούλιας, Business Solutions Department Manager της Uni Systems. «Επενδύουμε αποφασιστικά στη λύση της Capriza, καθώς εντοπίσαμε ότι καλύπτει το κενό μεταξύ των επιχειρησιακών εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για εταιρική χρήση και των αναγκών των πελατών για πρόσβαση σε αυτές απ’ οπουδήποτε. Έχοντας αξιοποιήσει την πλατφόρμα πρώτοι σε εσωτερικές μας εφαρμογές, επιβεβαιώνουμε ότι πρόκειται για ένα σύστημα που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, άμεσα και με επιτυχία τις πολλαπλές προκλήσεις που περιλαμβάνει το εγχείρημα.» 

Βασισμένη στις αρχές του mobility και με στόχο νέα λειτουργικότητα για τις κρίσιμες και σύνθετες εφαρμογές, η επιχειρησιακή πλατφόρμα της Capriza μειώνει δραστικά κόστη κτήσης και λειτουργίας και εκμηδενίζει το χρόνο μετατροπής των εφαρμογών, προσφέροντας mobile εμπειρία στους χρήστες και μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρήσεις.

Η συμφωνία αντιπροσώπευσης που υπογράφηκε πρόσφατα καλύπτει γεωγραφικά τις περιοχές Ελλάδας, Κύπρου, Τουρκίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ