Προηγμένης τεχνολογίας σουίτα ανάκτησης δεδομένων σε αποκλειστική συνεργασία της OnLine Data με τη StorageCraft

Μελών ΣΕΠΕ

06 Σεπτεμβρίου 2016

Με προσανατολισμό στη διεύρυνση των συνεργασιών της, καθώς και στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων που διαθέτει στην ελληνική αγορά, η OnLine Data προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την StorageCraft αποτελώντας πλέον Platinum Partner της.

Το πλαίσιο συνεργασίας των δύο εταιρειών αφορά στην προηγμένης τεχνολογίας, βραβευμένη σουίτα StorageCraft Recovery Solution.

Η StorageCraft Recovery Solution είναι μια σουίτα από λογισμικό και υπηρεσίες που βοηθούν την οποιαδήποτε επιχείρηση να ανακτήσει τα δεδομένα της, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.  Δίνει στη μηχανογράφηση τη δυνατότητα για συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία, προστατεύοντας τα συστήματα, τις εφαρμογές και τα δεδομένα από οποιαδήποτε καταστροφή, μικρή ή μεγάλη. Αποτελεί την κορυφαία  λύση παγκοσμίως προσφέροντας:  

  • Back up: Δημιουργεί ασφαλή αντίγραφα (συστήματα, εφαρμογές, δεδομένα και υπηρεσίες).
  • Replication: Αναπαράγει τα αντίγραφα ασφαλείας σε μια άλλη τοποθεσία.
  • Management : Διασφαλίζει ότι τα αντίγραφα θα δουλέψουν έτσι όπως πρέπει, όταν αυτό απαιτηθεί.
  • Recovery: Θέτει σε λειτουργία την επιχείρηση αμέσως μετά την καταστροφή, σε ελάχιστο χρόνο.

Με τη σουίτα StorageCraft Recovery Solution η OnLine Data μπορεί να δώσει άμεσα και αποτελεσματικά λύση αποκατάστασης των δεδομένων μέσα σε 1 τέταρτο της ώρας, επαναφέροντας στο αρχικό το περιβάλλον εργασίας.

Η OnLine Data προσφέρει  ειδικά πακέτα τιμών για τους συνεργάτες της, παρέχοντας την ασφάλεια των δεδομένων και την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους, με τον αρτιότερο και οικονομικότερο τρόπο.

Λίγα λογια για την OnLine Data

Η OnLine Data αποτελεί πιστοποιημένο Gold Certified Partner της Microsoft και μέλος της ομάδας εργασίας για EDI των Ηνωμένων Εθνών (UN/ECFACT). Επιπρόσθετα, η εταιρεία μεριμνά για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της, εναρμονίζοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της με τις αυστηρές απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001: 2008.

Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.onlinedata.gr

κάντε μας Like στο https://el-gr.facebook.com/OnLineDataGreece

ακολουθήστε μας στο https://www.linkedin.com/company/on-line-data

δείτε το εταιρικό video https://www.youtube.com/watch?v=pEv5bcGsG9k

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ