Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ με την εταιρία Legrand με αντικείμενο τη διανομή και προώθηση των λύσεων UPS στην ελληνική αγορά

oktabit

Η συμφωνία για τη διανομή των συγκεκριμένων λύσεων της Legrand  εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της Oktabit να ενισχύει το προϊοντικό της πορτφόλιο και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία θεωρείται σημαντική λαμβάνοντας υπόψη την κορυφαία θέση της Legrand στην παγκόσμια αγορά των καινοτόμων & τεχνολογικά προηγμένων εταιριών.

«H Oktabit στα 24 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά πληροφορικής ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνεργατών της και με τη νέα συμφωνία στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της. Η εταιρία Legrand προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων (Modular , Conventional & Consumer UPS) που καλύπτουν τις ανάγκες για αδιάλειπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων. Με τις παρεχόμενες λύσεις, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να προσφέρουν αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται» τόνισε η κα Δέσποινα Φιλιππάτου, Εμπορική Διευθύντρια της Oktabit.

«Η Legrand, έχοντας κερδίσει το "Global Growth Leadership Award"  για την αποδεδειγμένη αριστεία της στην επίτευξη του υψηλότερου επίπεδου παγκόσμιας ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια στην αγορά των UPS όσον αφορά την τεχνογνωσία,  την ικανοποίηση των πελατών και τη διείσδυση στην αγορά είναι ένας αδιαμφισβήτητος παίκτης στην παγκόσμια αγορά των UPS. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, τα UPS της  Legrand φημίζονται για την αξιοπιστία τους  και την πλήρη γκάμα τους (0,6kVA – 800kVA)» σημείωσε ο κος Σωτήρης Τζαμάρας, Γενικός Διευθυντής  της Legrand. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ