Δελτία Τύπου ΣΕΠΕ

Ο ΣΕΠΕ ανακοινώνει τις υποψηφιότητες για τα “2016 WITSA Global ICT Excellence Awards”

sepe_pressrelease2

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ), μέλος του Παγκόσμιου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών (WITSA - World Information Technology and Services Alliance) από το 1996, ανακοίνωσε τις ελληνικές υποψηφιότητες για τα “2016 WITSA Global ICT Excellence Awards”, που θα παρουσιαστούν στις 4 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής “WCIT 2016”, στη Μπραζίλια, στη Βραζιλία.

Στο πλαίσιο των εργασιών του, ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών (WITSA) έχει θεσμοθετήσει τα “WITSA Global ICT Excellence Awards”, τα οποία απονέμονται κάθε δύο χρόνια, με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτερες επιχειρήσεις και οι καλύτεροι χρήστες του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι βραβευθέντες ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματά τους σε ό,τι αφορά στις εφαρμογές ΤΠΕ για το Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, τη Δημιουργία Ψηφιακών Ευκαιριών και την Αειφόρο Ανάπτυξη.

Για την κατηγορία “Private Sector ICT Excellence Award”, ο ΣΕΠΕ υπέβαλε την υποψηφιότητα του “ΟΤΕ” για την επιτυχημένη υλοποίηση του Data Center της Coca-Cola HBC στην Ελλάδα, το οποίο υποστηρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Coca-Cola HBC σε 28 χώρες.

Επίσης, για την κατηγορία “Private Sector ICT Excellence Award”, ο ΣΕΠΕ υπέβαλε την υποψηφιότητα της SingularLogic για την ταχύτατη, αξιόπιστη και ποιοτική συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών από το 1981. Στη χρονική αυτή περίοδο, η    SingularLogic  έχει συνεισφέρει σημαντικά σε πολλές εκλογικές διαδικασίες εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας διαρκώς τα λογισμικά συστήματα των εκλογικών διαδικασιών σε εθνικό επίπεδο.

Ο ΣΕΠΕ στηρίζει ενεργά τις υποψηφιότητες για τα “2016 WITSA Global ICT Excellence Awards”, με κύριο στόχο να φέρει στο προσκήνιο πρωτοβουλίες, εφαρμογές, αλλά και επιχειρηματικές πρακτικές που θα προβάλουν το σύγχρονο ψηφιακό πρόσωπο της χώρας διεθνώς, αναδεικνύοντας παράλληλα τις δυνατότητες ανάπτυξης του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Ο WITSA (World Information Technology and Services Alliance), ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής απ' όλο τον κόσμο, που σήμερα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.

{{{ ArticleFiles }}}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα