Το «καλύτερο νερό στον κόσμο» επέλεξε το Soft1 ERP

Μελών ΣΕΠΕ

24 Μαΐου 2016

Το business λογισμικό της SoftOne επέλεξε για τη μηχανογραφική υποστήριξη των διαδικασιών της, η ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ - εταιρεία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού “Θεόνη”, το οποίο βραβεύτηκε πρόσφατα ως το καλύτερο νερό παγκοσμίως, στο πλαίσιο του 26ου διεθνούς διαγωνισμού γευσιγνωσίας Berkeley Springs.

Η υλοποίηση του Soft1 ERP προσφέρει στην ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ τη δυνατότητα να προδιαγράψει ένα σύγχρονο μοντέλο παραγωγής και βιομηχανικής κοστολόγησης, ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες απαιτήσεις εμφιάλωσης που απορρέουν από τη συνεχή επέκταση των δραστηριοτήτων της στην εγχώρια, καθώς και σε αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Η ανάλυση και αυτόματη κατανομή δαπανών σε προκαθορισμένα κέντρα, παρέχει αυξημένη ακρίβεια υπολογισμού του κόστους κάθε παραγόμενου κωδικού, ενώ το κύκλωμα προϋπολογισμών αγορών τυποποιεί τις διαδικασίες ελέγχου ανάλωσης και παραγγελίας πρώτων υλών, διασφαλίζοντας την έγκαιρη αναπλήρωση τους.

Η ενότητα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας υποστηρίζει την οργάνωση και παρακολούθηση των αποθηκευτικών χώρων της ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ σε παρτίδες, διευκολύνοντας τον πλήρη έλεγχο και την ιχνηλασιμότητα κάθε παραγόμενου και διακινούμενου είδους. Σε πλήρη διασύνδεση με το περιφερειακό σύστημα παραγγελιοληψίας της επιχείρησης, το Soft1 ERP ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο με τις παραγγελίες πωλήσεων, αυτοματοποιώντας αντίστοιχα τις εργασίες παραλαβής, εποπτείας και διακίνησης των προϊόντων στα τελικά σημεία διάθεσης.

Tα προηγμένα εργαλεία BI και Reporting της εφαρμογής παρέχουν στη διοίκηση της ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ ολοκληρωμένη εικόνα για την εξέλιξη κρίσιμων δεικτών απόδοσης, ενώ το ενσωματωμένο χρηματοοικονομικό πρόγραμμα του Soft1 απεικονίζει το σύνολο των απαιτήσεων και υποχρεώσεων της εταιρείας, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική διαχείριση του cash flow.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ